Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy Liptovský Mikuláš - 1. ročník

Vianočné trhy Liptovský Mikuláš - 1. ročník
Termín: 13.12.2013 - 23.12.2013
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Liptovský Mikuláš (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.mikulas.sk

Popis

Vianočné trhy Liptovský Mikuláš - 1. ročník

Vianočné trhy po prvý raz aj v našom meste

Centrum Liptovského Mikuláša ožije ešte intenzívnejšou vianočnou atmosférou. Na Námestie osloboditeľov zavítajú pravé Vianočné trhy, ktoré so sebou prinesú podobnú vianočnú atmosféru ako na vyhľadávaných trhoch v Bratislave alebo vo Viedni. Najväčšou atrakciou bude ľadová plocha.
Stánky s tými najlepšími vianočnými dobrotami a suvenírmi sa otvoria už 13. decembra. Celých desať dní budú okoloidúcim sprostredkúvať neopakovateľnú atmosféru najkrajších sviatkov v roku. „Privítali sme iniciatívu agentúry, ktorá sa podujala pripraviť podujatie podobne ako v iných mestách a oživiť centrum mesta. Veríme že, sa takto začne v našom meste nová tradícia,“ uviedol Miroslav Parobek z oddelenia marketingu mesta.
Okrem kultúrneho programu bude návštevníkom trhov k dispozícii syntetická ľadová plocha, na ktorej sa budú môcť dosýta vyšantiť milovníci korčuľovania. „Korčule si bude možné zapožičať priamo pri klzisku. Pre organizované skupiny detí z materských a základných škôl mesto zabezpečilo korčuľovanie zadarmo,“ doplnila Martina Kaliská z agentúry Event Pro.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies