Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy Prešov 2013

Vianočné trhy Prešov 2013
Termín: 25.11.2013 - 23.12.2013
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Prešov (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.presov.sk
www.hlavnespravy.sk

Popis

25.11. - 23.12.2013

Mesto Prešov v spolupráci s Parkom kultúry a oddychu Prešov už tradične na Katarínu 25. novembra (pondelok) o 16. hodine slávnostne otvorí ďalší ročník Vianočných trhov. „Tie sú už neodmysliteľnou súčasťou tohto vianočného obdobia. Stánky, ktoré aj tento rok ponúknu množstvo sortimentu, budú umiestnené pozdĺž Hlavnej ulice, od pódia po Trojicu, vrátane priľahlých uličiek Floriánova až po začiatok Metodovej,“ informovala hovorkyňa mesta Veronika Kmetóny Gazdová. Trhy budú v centre mesta až do 23. decembra.

Na Mikuláša 6. decembra sa na pešej zóne opäť budú radovať aj najmenší Prešovčania. Od 16. hodiny tam totiž začne Mikulášska nádielka.

„Každý deň počas trhov vo vymedzenom čase od 9. do 19. hodiny bude aj tento rok svoje tovary a služby ponúkať približne 90 stánkarov. Na predaj budú rovnako ako po minulé roky knihy, kožušiny, vianočné ozdoby, kozmetika, drevené výrobky, hračky, syry, perníky, cukrovinky, vianočné stromčeky a množstvo ďalších druhov tovarov,“ vymenovala Kmetóny Gazdová.

Na svoje si však okrem dospelých prídu aj deti, pre tých najmenších je pripravený detský kútik, vláčik či svet plyšu. Rodičia si zatiaľ budú môcť vyberať zo širokej ponuky vianočných tovarov. V rámci trhov budú tiež stánky s občerstvením, pečenými gaštanmi a cukrovinkami. „K Vianočným trhom neodmysliteľne patrí bohatý kultúrny program, vystúpenia rôznych folklórnych súborov a skupín v rámci vianočných programov“.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies