Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Zimomravenie Košice 2014 - 1. ročník

Zimomravenie Košice 2014 - 1. ročník
Termín: 08.03.2014
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Košice (SR - Košický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.tramtariaslovakia.sk
www.zimomravenie.sk/program.html

Popis

Zimomravenie Košice 2014 - 1. ročník
Dobrodružno - poznávací rodinnýý festival

V sobotu 8. marca 2014 sa uskutoční prvý ročník rodinného rozprávkového festivalu Zimomravenie. Festival bude prebiehať vo veľkej časti centra Košíc a bude určený najmä pre rodiny, ktoré chcú stráviť príjemný deň pri zmysluplných aktivitách. Prostredníctvom festivalu budú mať možnosť interaktívnou formou spoznať mesto, zabaviť sa a načerpať inšpiráciu pre trávenie voľného času.

Počas celého dňa budú prebiehať interaktívne prehliadky a rôzne sprievodné aktivity vo vybraných expozíciách Východoslovenského múzea, Slovenského technického múzea, Verejnej knižnice Jána Bocatia a v SteelParku. Aktivity budú prebiehať tiež v Štátnom divadle Košice, na Hrnčiarskej ulici, v pobočke Knižnice pre mládež Mesta Košice LitPark v Kulturparku a na Hlavnej 68 bude mať svoje aktivity pripravené Rodinné centrum Stonožka a ďalšie subjekty.

V priestoroch Hlavnej ulice bude počas dňa pripravených množstvo ďalších aktivít ako výstava veteránov, ukážky prvej pomoci, výtvarný detský plenér a mnoho ďalších. Na účastníkov festivalu ako bonus čakajú kupóny na zľavy v reštauráciách, obchodoch a ďalších prevádzkach.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies