Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Prievidzské mestské dni Prievidza 2014

Prievidzské mestské dni Prievidza 2014
Termín: 15.05.2014 - 17.05.2014
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Prievidza (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.prievidza.sk

Popis

Prievidzské mestské dni 2014
15. – 17. mája 2014

Prievidzské mestské dni spojené s Uličkou remesiel.

Mesto Prievidza v spolupráci s Kultúrnym a spoločenským strediskom v Prievidzi, organizuje v dňoch 15.- 17. mája 2014 príležitostný trh Prievidzské mestské dni spojené s Uličkou remesiel.

Na príležitostnom trhu očakávame nielen domácich návštevníkov, ale aj zahraničných hostí z partnerských miest. Neoddeliteľnou súčasťou slovenského ľudu boli oddávna remeslá, zvyklosti a slávnosti. Na Slovensku dodnes žije mnoho rezbárov, korytárov, hrnčiarov, košikárov, tkáčov, čipkárov a veľa ďalších umeleckých remeselníkov, ktorí sa snažia zachovávať tradície našich predkov. Časť z týchto remesiel chceme počas trvania Uličky remesiel priblížiť našim občanom a návštevníkom mesta Prievidza.

Popri umeleckých remeslách vytvorilo mesto priestor aj pre predajcov cukroviniek, textilu, spotrebného tovaru, hračiek, ktorí patria medzi novodobých trhovníkov. Nezabudli sme ani na našich najmenších, pre ktorých okrem sladkostí, pukancov a cukrovej vaty budú pripravené detské atrakcie. Na vytvorenie dobrej nálady je zabezpečený kvalitný a bohatý kultúrny program, občerstvenie, dobré jedlá a nápoje, ktoré budú dotvárať príjemnú náladu do neskorých nočných hodín.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies