Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Zóna bez peňazí v Rači - "Bártrový trh" Bratislava - Rača 2014

 Zóna bez peňazí  v Rači -
Termín: 13.04.2014
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bratislava - Rača (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.raca.sk
www.facebook.com/ZBPbratislava

Popis

Zóna bez peňazí v Rači "Bártrový trh" Bratislava - Rača 2014

Eurá nechajte doma, platiť netreba. Od 14.00 do 17.00 zavládne v Nemeckom kultúrnom dome Zóna bez peňazí, kde pôjde o bártrový obchod, obdarovávanie i spoznávanie zaujímavých ľudí. V Rači sa bude konať už druhýkrát a tento raz aj so sprievodným programom.

„Zóna bez peňazí je o výmene vecí, ktoré už nepotrebujeme, sú funkčné, doma nám zavadzajú, no vyhodiť ich nechceme. Tieto pre nás nepotrebné veci môžeme darovať, alebo vymeniť. Výmena vecí však nie je pravidlom. Príďte, vyberte si, čo potrebujete a nabudúce možno vy niečo prinesiete, čo už nepotrebujete,“ pozýva Ondrej Grell. Dodáva, že súčasťou programu budú aj dielničky nielen pre deti a malé domáce občerstvenie prinesené návštevníkmi ZBP.

Sprievodný program:14:00 Miroslav Dudlak - Krasňanský zelovoc, prednáška s projekciou; 14:30 Matúš Ferenčík - račianska charita+verejné knižničky, prednáška; 15:00 Matúš Čupka - Zelená hliadka, prednáška s projekciou; 15:30 Daniela Danihel Rážová - zakladateľka FB skupinky Podarujem, požičiam, vymením(pomoc najmä sociálne slabším rodinám),prednáška; 16:00 Javor Divotvor - koncovka, djembe, hudobná prezentácia slovanskej koncovky a afrického bubna djembe.

Kontakt: www.facebook.com/ZBPbratislava, ondrej39@mail.com

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies