Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

BRATISLAVA BRAND FESTIVAL 2014 - 0. ročník

BRATISLAVA BRAND FESTIVAL 2014 - 0. ročník
Termín: 25.04.2014 - 27.04.2014
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Bratislava (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.bratislava.sk

Popis

BRATISLAVA BRAND FESTIVAL 2014 - 0. ročník

Usporiadateľ akcie: Hlavné mesto Slovenskej republiky Bratislava.

Stará tržnica bude v čase BRATISLAVA BRAND FESTIVALu plná vôní, chutí, zážitkov, poznania, značiek a symbolov, krásnych dizajnových vecí, ktoré symbolizujú Bratislavu a dávajú jej jedinečnú, nezameniteľnú príchuť.

Každý ju môže ochutnať - zmyslami i srdcom. Ochutnať a zdieľať s druhými. Diskutovať a vyjadriť svoj názor. Veď samotné mesto tvoria predovšetkým ľudia.

Neopakovateľná kulisa s nádychom histórie ponúkne Bratislavčanom počas troch dní jedinečný priestor pre vytvoreniu skutočnej sociálnej siete na reálnom mieste. Inej, na akú sme zvyknutí vo virtuálnej realite. Rovnako, ako v nej sharujeme, nezriedka anonymne, môžu ľudia tu, na konkrétnom mieste a v konkrétnom čase, spolu zdieľať svoje pocity k vlastnému mestu.

Cieľom podujatia nultého ročníku je vzbudiť záujem Bratislavčanov byť súčasťou modernej identifikácie mesta. Prostredníctvom diskusií a prezentovaných značiek v nich podnietiť záujem o formovanie názoru k symbolom a jedinečnostiam Bratislavy, ktoré napomáhajú k lepšej rozpoznateľnosti mesta. Zároveň tak vplývajú na vytváranie pozitívnych konotácií spojených s touto destináciou.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies