Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Po stopách partizánov - prechod z Donovalov do Podkoníc 2014

Po stopách partizánov - prechod z Donovalov do Podkoníc 2014
Termín: 29.08.2014
Téma: RôZNE +++
Miesto konania: Podkonice (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.nasepodkonice.sk

Popis

Prechod z Donovalov do Podkoníc

Dovoľujem si Vás pozvať na podvečerný prechod z Donovalov do Podkoníc pod názvom PO STOPÁCH PARTIZÁNOV. Akcia sa uskutoční 29. augusta 2014 na 70 výročie SNP. Autobus nás o 18.30 z hornej zastávky odvezie na Donovaly, odkiaľ budeme smerovať na Kalište.

Následne sa budeme presúvať cez Močare na Kalište. Tam vzdáme pamiatku padlím partizánom pod pamätníkom a zaspievame si slovenskú hymnu. Cez Príslop a chodníkom sa presunieme na Chatu Pleše, kde nás bude čakať občerstvenie (párky) a zapálenie vatry.

Z Plieš do Podkoníc bude odchod individuálny podľa potreby. Ak máte chuť zažiť dobrodružstvo v podaní Dedinského Spolku Turistov DESPOTUR DUBINY, prihláste sa prosím telefonicky u Michal Vrába – 0905 794 274.

Priháška zahŕňa aj vstupný poplatok 5 eur. Prosím neodkladajte prihlásenie na poslednú chvíľu, pretože potrebujeme objednať autobus pre prihlásený počet osôb.

V sobotu sme vyčistili spolu s Martinom Burianom prechod z Príslopu na Pleše od napadaných stromov v rúbanisku, takže chodník je už priechodný a bezpečný.

Tešíme sa na Vás.

Michal Vráb

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies