Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Zatváranie Banoša 2014 Banská Bystrica

Zatváranie Banoša 2014 Banská Bystrica
Termín: 18.10.2014
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Banská Bystrica (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.sosbanbb.sk

Popis

Farmársky trh „Zatváranie Banoša“

Regionálne pracovisko Národnej siete rozvoja vidieka pre banskobystrický kraj v spolupráci so Strednou odbornou školou Pod Banošom v B. Bystrici a OZ Tradičná chuť regiónov Slovenska a pod záštitou primátora mesta B. Bystrica Vás pozýva v rámci ukončenia poľnohospodárskej sezóny v našom kraji

„ZATVÁRANIE BANOŠA“

na jesenný regionálny farmársky trh, ktorý sa uskutoční, 18. októbra 2014, v areáli SOŠ Pod Banošom 80, v Banskej Bystrici

Predajné miesto bude pre predajcov zdarma. Základne technické podmienky – prípojku elektrickej energie, vody, využitie kuchyne, parkovanie, verejné WC, odvoz odpadkov a organizáciu zabezpečuje hlavný organizátor „Zatvorenia Banoša“ – SOŠ Pod Banošom Banská Bystrica.

Účastník si zabezpečuje potrebné povolenia a vybavenie pre predaj výrobkov, dopravu, chladničku a všetky náležitosti potrebné k vareniu, predaju a ochutnávke jedál.

Ceny výrobkov a produktov pre predajcov bez elektronickej pokladne budú v miestnej mene „Banoš“.

Tešíme sa na Vašu účasť.

Záujemcovia o predaj farmárskych alebo tradičných remeselných produktov a domácich jedál prihláste sa do 16. 10. 2014 zaslaním návratky na adresu: BB VIPA, Pod Banošom 80, 974 11 B. Bystrica, lebo e-mailom na bbvipa@gmail.com, prihlásení účastníci obdržia ďalšie podrobné inštrukcie.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies