Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

"Atrium architekti / East Side Architecture" - súčasná architektúra na východe Slovenska Praha 2014

Termín: 08.10.2014 - 03.11.2014
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Praha (Zahraničie - Česko)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.mzv.sk/sipraha

Popis

Vážení priatelia,

dovoľujeme si Vás pozvať na vernisáž výstavy "Atrium architekti / East Side Architecture", ktorá sa bude konať v stredu 8. októbra 2014 o 18.00 hod. v Galérii Slovenského inštitútu v Prahe. Výstava je súčasťou festivalu Architecture Week 2014.
East Side Architecture predstaví v poradí ďalšiu samostatnú tematickú výstavu. Tentokrát to bude retrospektívna výstava jedného z najvýraznejších architektonických ateliérov na východe Slovenska - Architektonické štúdio Atrium z Košíc. Architektonické štúdio Atrium z Košíc, Laureát Ceny Dušana Jurkoviča 2004 a CE-ZA-AR 2012, nominovaný na európsku cenu Mies van der Rohe Award, Brick Award a iné. Jediný ateliér zo Slovenska, ktorému sa podarilo publikovať svoje dielo v prestížnom nemeckom vydavateľstve Phaidon. Predstaviteľ novej vlny East Side Architecture predstaví pri príležitosti 22. výročia svojho založenia diela s poslednej dekády - od roku 2004 po súčasnosť.
Na svoje si prídu malí aj veľkí, milovníci architektúry, dizajnu, fotografie, ale taktiež hudby, jedla a pohody. Nezvyčajná inštalácia, nezvyčajné príbehy, nezvyčajný zážitok...

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies