Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Remeselné vianočné trhy Bratislava 2014

Remeselné vianočné trhy Bratislava 2014
Termín: 21.11.2014 - 23.12.2014
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bratislava (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.inba.sk

Popis

Remeselné vianočné trhy 2014

Vianoce v meste majú vždy svoju originálnu príchuť. Na nádvorí Starej radnice vám do nosa udrie príjemná vôňa vareného vína, dušu vám pohladia remeselné – ručne vyrobené predmety z prírodných materiálov, vyzdobené nádvorie zvýraznia maľby na sklených tabuliach na priečelí budovy Múzea dejín mesta. Atmosféru vytvoria aj zvieratká zo ZOO v Bratislave.

Po prvýkrát nebude návštevník tradičného podujatia Remeselné vianočné trhy 2014 v Starej radnici len pasívnym konzumentom a pozorovateľom. Voľné združenie remeselníkov Slovenska popri predaji remeselných výrobkov a výzdoby nádvoria pripravilo prekvapenie pre všetkých – súťaž. Jednotlivec, kolektív či skupina sa môže zapojiť do výzdoby vchodu múzea a súťažiť. Organizátori čakajú možno práve na tú vašu nefalšovane, vlastnoručne vyrobenú vianočnú ozdobu, ktorá potom neskôr urobí počas Vianoc atmosféru a radosť seniorom z Domu tretieho veku – domu seniorov.

Podmienky súťaže

Všetko, čo vytvoríte a prinesiete priamo na nádvorie Starej radnice, bude na mieste vystavené a zaradené do súťaže. Hlasovať za tú najkrajšiu ozdobu budú môcť všetci návštevníci Remeselných vianočných trhov priamo na mieste alebo virtuálne.

Najlepší si odnesú domov cenné darčeky.

1. miesto – remeselné výrobky v hodnote 100 €

2. miesto – remeselné výrobky v hodnote 70 €;

3. miesto – remeselné výrobky v hodnote 40 €.

Súťažiť sa začína 21. 11. 2014 od 16:30 pri príležitosti otvorenia Remeselných vianočných trhov na nádvorí Starej radnice. Ozdoby môžete nosiť až do 14. decembra. a hlasovanie za tú najkrajšiu ukončíme večer 17.12. Výsledky súťaže slávnostne vyhlásime v sobotu 20. decembra na nádvorí Starej radnice.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies