Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Kreatívne pondelky v múzeu Ružomberok

Kreatívne pondelky v múzeu Ružomberok
Termín: 12.01.2015 - 14.12.2015
Téma: KULTÚRA
Miesto konania: Ružomberok (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.liptovskemuzeum.sk

Popis

Kreatívne pondelky v múzeu pokračujú aj v roku 2015

Liptovské múzeum v Ružomberku zrealizovalo v pondelok 15.12. 2014 v poradí už dvadsiate prvé tohtoročné podujatie Múzeum pre seniorov, ktorého hlavnou témou boli vianočné predmety a ozdoby zhotovené z nití, ale pracovalo sa aj s inými technikami - drôtovanie, pedigovanie, „šiškovanie“, falošný patchwork… Popri práci si dámy pri šálke čaju a vianočnej hudbe povymieňali tvorivé skúsenosti a ochutnali doma upečené koláčiky. Podujatie bolo ďalšou z aktivít Liptovského múzea, ktorými sa zaradilo do Ružomberského adventného kalendára.

Nakoľko Múzeum pre seniorov má už - dá sa povedať - svoju stálu klientelu, ale stále pribúdajú noví záujemcovia, chceli by sme preto v tejto už štvorročnej tradícii pokračovať aj v budúcom roku 2015. Máme pripravených niekoľko nových a zaujímavých nápadov.

Prvé novoročné tvorivé stretnutie pri čaji je naplánované tak, ako je už zaužívané, na párny pondelok 12.1.2014 o 9.00 hod. Po vzájomnej dohode zúčastnených dám budeme pokračovať v šperkovaní. Nakoľko pribudli nové záujemkyne, zopakujeme si techniku šitých šperkov z farebných stúh a látok.

Nasledujúci nepárny pondelok - t.j. 19.1.2015 bude pokračovať podujatie Múzeum pre seniorov. S radosťou privítame každého, kto chce v múzeu stráviť príjemné tvorivé chvíle.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies