Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Veľkonočný Malý trh Žilina 2015

Veľkonočný Malý trh Žilina 2015
Termín: 28.03.2015
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Žilina (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.stanica.sk

Popis

Veľkonočný Malý trh Žilina 2015

28. marec v čase 10:00 - 17:00 hod.
Kultúrny uzol v budove starej, no stále funkčnej železničnej zastávky Žilina-Záriečie.

Milí trhovníci!

Malý trh sa stáva aj vďaka vám čoraz populárnejší a obľúbenejší. Pre vás všetkých pravidelných i potenciálnych účastníkov pripravujeme ďalšiu príležitosť - Veľkonočný Malý trh.

Čo je Malý trh? Je to miesto stretnutia ľudí, priestor na podporu lokálnych výrobcov a pestovateľov, dizajnérsky a umelecký trh, a ruka v ruke s tým príležitosť pre ľudí získať kvalitné domáce produkty a výrobky. Zároveň máte možnosť stráviť príjemný čas a zažiť neopakovateľnú udalosť. S pribúdajúcim záujmom sa Malý trh stáva príťažlivým “eventom” pre všetky vekové kategórie. Preto predlžujeme čas otvorenia a postupne plánujeme zaradiť sprievodné akcie. Všetky vaše pripomienky a návrhy sú vítané.

Malý trh pôvodne vznikol na podporu lokálneho trhu a pestovateľov. Túto formu podpory by sme chceli rozšíriť aj ďalším smerom. Chceme prezentovať a propagovať činnosť združení a organizácií, ktoré pôsobia v našom okolí a ponúkajú podporu a konkrétnu pomoc ľuďom v núdzi, zameriavajú sa na novodobú ekológiu v urbánnom priestore a ďalšie sociálne a prospešné aktivity.

Podujatie organizujú členovia občianskeho združenia Truc sphérique, ktorí od roku 2003 prevádzkujú kultúrny uzol Stanica Žilina-Záriečie. V súčasnosti pracujeme na otvorení Novej synagógy v Žiline, ktorej rekonštrukcia je podporená výťažkom z Malého trhu.

Vzhľadom na veľký záujem musíme niesť zodpovednosť a vyčleňujeme si právo o výbere trhovníkov. Zohľadňujeme v prvom rade dopyt kupujúcich, kvalitu a vhodnosť tovaru a sortiment sa snažíme dopĺňať a obmieňať. Počet miest je obmedzený.

Ale aby sa Veľkonočný Malý trh naozaj uskutočnil, potrebujeme najmä vás!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies