Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Deň modranských pivníc 2015 - 12. ročník

Deň modranských pivníc 2015 - 12. ročník
Termín: 11.04.2015
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Modra (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: modranskepivnice.sk

Popis

Deň modranských pivníc 2015 - 12. ročník

Sobota, 11. Apríl 2015, od 13:00 do 22:00 hod.

Príďte v sobotu, 11.apríla, do malebného mestečka Modra ochutnať to najlepšie, čo Vám vieme ponúknuť. Pochutnáte si nielen na výbornom víne, ale aj na špecialitách, ktoré si pre Vás pri tejto príležitosti domáci pripravili. V jedinečnej atmosfére prežite s priateľmi, či rodinou príjemné sobotné popoludnie.

Tento rok môžete počas nášho jarného podujatia navštíviť 34 modranských pivníc, v ktorých na Vás bude čakať rovná štyridsiatka vinárov.

K lístku, tak ako po minulé roky, každý návštevník obdrží pohárik s vygravírovaným logom podujatia, katalóg s orientačnou mapou vrátane kompletného zoznamu vinárov a nimi ponúkaných vín, a taštičku s tradičným keramickým logom podujatia a dvomi priehradkami na pohár a pivničné lístky.

Návštevník bude mať k dispozícií v rámci vstupenky v cene 26 EUR 60 degustačných lístkov v hodnote á 20 centov (spolu 12 €), ktoré bude používať u vinárov ako platidlo za každú naliatu vzorku (1 degustačná vzorka 0,03 l = jeden lístok, jedinou výnimkou sú prírodne sladké vína). V praxi to znamená, že každý návštevník môže ochutnať až 60 vzoriek vína. Lístky, ktoré návštevník neminie pri degustovaní môže u ľubovoľného vinára vymeniť za fľašu(e) vína podľa hodnoty zostávajúcich lístkov. Tento systém pomáha pozdvihnúť kultúrnosť tohto podujatia a samotným vinárom aspoň v malej miere odpláca neľahkú prácu pri pestovaní hrozna a výrobe vína.

Novinkou na tohoročnom XII. ročníku podujatia je bonus na nákup vína v hodnote 4 €, ktorý môže návštevník uplatniť u ľubovoľného vinára.

Ani tentoraz nebude pre Vašu bezpečnosť a pohodlie chýbať pivničný autobus, ktorý bude po 10-kilometrovom okruhu s deviatimi zastávkami jazdiť približne v polhodinových intervaloch počas celého podujatia.

Dúfame, že prijmete naše pozvanie a 11. apríla 2015 sa v Modre všetci spoločne stretneme v družných rozhovoroch pri pohári dobrého vína.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies