Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Dni majstrov ÚĽUV 2015

Dni majstrov ÚĽUV 2015
Termín: 05.09.2015 - 06.09.2015
Téma: VARENIE a PEČENIE DOBRôT | ĽUDOVÉ ZVYKY a TRADÍCIE
Miesto konania: Bratislava (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.uluv.sk

Popis

Dni majstrov ÚĽUV 2015

Festival tradičných remesiel a ľudových výrob Dni majstrov ÚĽUV sa organizuje v Bratislave už od roku 1990. Festival predstavuje širokej verejnosti tradičné remeslá z celého Slovenska, a je tiež príležitosťou pre každoročné udeľovanie čestných titulov Majster ľudovej umeleckej výroby.

Hudobno-tanečné vystúpenia, tvorivé dielne, detská zóna ale aj ochutnávka gastronomických špecialít sú neoddeliteľnou súčasťou festivalu a lákajú deti aj dospelých.

5. - 6. september 2015

Bratislava - pešia zóna Starého Mesta

Festival Dni majstrov ÚĽUV zavíta do ulíc Starého mesta Bratislavy aj tento rok. A bude jubilejný. Nielenže ÚĽUV – hlavný organizátor festivalu si pripomína 70. výročie svojho vzniku, ale aj samotný festival má už neuveriteľných 25 rokov. Preto vám chceme ponúknuť to najlepšie, čo máme. Ľudí. Viac ako 100 ľudovoumeleckých výrobcov z celého Slovenska príde predviesť svoje remeslo a ponúknuť najkvalitnejší sortiment svojich výrobkov. Prenesieme do ulíc Bratislavy aj svoju povestnú Školu remesiel. A keďže remeslo ide lepšie od ruky pri dobrej hudbe, aj tento rok sľubujeme bohatý hudobno-tanečný program. Tešíme sa na vás.

Podujatie je súčasťou festivalu Kultúrne leto a Hradné slávnosti Bratislava 2015, ktoré tento rok oslavuje 40 rokov svojho založenia.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies