Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na vožný čas
Tipy na víkend

Vežká rybačka na starom jazere - gastronomický a rodinný festival / Tatai Öreg-Tavi Nagy Halászat Gasztronómiai és Családi Fesztivál Tata 2015 - 15. ročník

Vežká rybačka na starom jazere - gastronomický a rodinný festival / Tatai Öreg-Tavi Nagy Halászat Gasztronómiai és Családi Fesztivál Tata 2015 - 15. ročník
Termín: 16.10.2015 - 18.10.2015
Téma: VARENIE a PEČENIE DOBRôT
Miesto konania: Tata, (Zahraničie - Maďarsko)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.oregtavinagyhalaszat.hu
www.oregtavinagyhalaszat.hu/programok

Popis

Tatai Öreg-Tavi Nagy Halászat - 2015

lehalaszas-webes 38Immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre a Tatai Öreg Tavi Nagy Halászat Gasztronómiai és Családi Fesztivál.
2015. Október 16-17-18

A hagyományokhoz híven a helyszín most is a Tatai Vár környéke és az Eszterházy sétány a látogatók nagy örömére.

2015. Október 17-18 -án a reggeli órákban megcsodálhatják az országban egyedülálló látvány halászatot, melyet egy 400 méteres húzóhálóval hajtanak végre.

A rendezvény teljes időtartama alatt halfőző bajnokok tájjelegű hal specialitásait és a hagyományos halételek széles választékát kóstolhatják.

Az ország egészét átfogó halétel bemutató és vásár, egyedülállóan széles keresztmetszetét adja a különböző halételeknek.

Az Öreg Tó partján kirakodó vásár, kézműves portékák hatalmas választéka, gyermek vidámpark és légvárak színesítik a programot.

Ahprodite HotelA rendezvény keretében a nagy színpadon kulturális programok is zajlanak népszerű zenekarok, fellépők, Dj, hagyományőrző néptáncegyüttesek, közreműködésével.

A teljesség igénye nélkül, a nagyszínpadon fellép többek között a humor bomba Irigy hónaljmirigy, a retro kedvelők örömére a frissen összeállt TNT zenekar, Csepregi Éva és zenekara, Kis Grófo és még sokan mások…

Halfesztiválunk jó alkalmat kínál arra, hogy a gasztronómia, a természet iránt érdeklődők – akár egészen kis gyermekekkel is – egy kellemes és élményekben gazdag hosszú hétvégét töltsenek el Tatán, az élő vizek városában!

Jöjjön el Ön is családjával!

Nem fogja megbánni!
****************************************************************************************
Tento rok sa už po 15. raz uskutoční rodinný a gastronomický festival "Vežká rybačka na Starom jazere" v Tate.

Podža zvyklostí sa aj teraz uskutoční v okolí hradu Tata a na Eszterháziho promenáde.

V ranných hodinách môžete obdivova ukážkovú rybačku, na ktorú sa používa v krajine jedninečná 400 m dlhá vlečná sie.

Počas celej akcie môžete ochutnáva nekonečné množstvo rybích špecialít. Kotlíky v ktorých sa varí Halászlé sú všade kde len oko dovidí. Nechajte rozmaznáva svoje chuové bunky a jedzte kožko len vládzete.

Je myslené aj na návštevníkov, ktorí milujú kvalitné vínko. je pripravené v zámockej záhrade Eszterházyovského kaštieža. Najslávnejší domáci vinári ponúkajú tu svoje vínka.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia kultúry, záujemcovia o rôzne výrobky budú ma k dispozícii množstvo stánkov s remeselníckymi produktami.

V neposlednom rade je myslené i na deti a sú pripravené rôzne atrakcie.

Festival je dobrá príležitos pre gastronómiu, záujemcov o prírodu - dokonca aj pre vežmi malé deti a môžte strávi príjemné, poučné a zaujímavé dni v Tate v centre živej vody!

Návšteva troch dní akcie pre dospelých 1100,- Ft. - cca 4,-EUR (vlani 1200,-Ft.)

Jedna vstupenka 600,- Ft. (Len nedeža)

Deti do 14 rokov majú možnos navštívi udalos, s Tata kartou pre zžavu 50% na víkendové vstupné.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovatežovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies