Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy Čadca 2015

Vianočné trhy Čadca 2015
Termín: 10.12.2015 - 11.12.2015
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Čadca (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.mestocadca.sk
www.regionkysuce.sk

Popis

Čadca ožíva vianočnou atmosférou. Séria podujatí ako privítanie sv. Mikuláša v meste, vianočný jarmok, koledy, betlehem, koncerty príjemne vyplnia adventné obdobie a navodia tú správnu predvianočnú atmosféru.
Úžasná atmosféra, čaro a vôňa Vianoc na Palárikovom námestí!

To všetko prinášajú vianočné trhy na Palárikovom námestí. Na rezbársky skvost v podobe Betlehemu môžu byť čadčania právom hrdí. Symbolom čadčianskych vianoc je už druhý rok snehuliak. Radosť a úsmev na tváre detí priniesli okrem snehuliaka živé ovečky, ktoré dotvárajú rozprávkovú atmosféru tejto výnimočnej chvíle. Vôňa punču, grilovaných špecialít, smiech, koledy, svetielka budú zapĺňať priestor námestíčka každý deň až do 30.12.2015.
Veselé vianočné hody

Vianočný jarmok pred Domom kultúry potrvá v Čadci od 10. - 11. decembra a nakúpiť môžete originálne remeselnícke výrobky z keramiky, skla, kože či dreva. Chutné zabíjačkové špeciality, jedlo a voňavý punč ponúknu stánky počas týchto dvoch dní. Príďte si aj vy užiť vianočný jarmok, nenapodobiteľnú atmosféru vianočných trhov s vôňou punču, medovníčkov a mnohými stánkami, ktoré pritiahnu vašu pozornosť rôznym tovarom a darčekmi.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies