Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

78. Slovenský deň v Kanade 2016

78. Slovenský deň v Kanade 2016
Termín: 17.07.2016
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Milton, Ontario, Canada, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.kanadskyslovak.ca

Popis

78. Slovenský deň v Kanade 2016

78. Slovenský deň oslávime v nedeľu 17. júla 2016 v Karlovac Park v MILTON, Ont.

78TH ANNUAL SLOVAK DAY will be held on SUNDAY, JULY 17th, 2016 in Karlovac Park - MILTON, ONT.

Oslávme naše slovenské dedičstvo.

Každoročný Slovenský deň organizovaný Prvým okresným zborom Kanadskej slovenskej ligy (KSL) je najstaršie a najväčšie stretnutie Slovákov v Kanade. 78. výročie tejto udalosti bude 17. júla 2016 v chorvátskom klube Karlovac park v Milton Ontario. Viac ako 1000 ľudí zo slovenskej komunity v Ontáriu aj z ostatných provincií ako aj návštevníci z iných krajín, včítane zo Slovenska a Spojených štátov budú oslavovať svoje spoločné slovenské dedičstvo a tradície.

Či už ste sa zúčastnili na predošlých Slovenských dňoch alebo je to vaša prvá návšteva, Slovenský deň je ideálna príležitosť pre starých rodičov, rodičov a deti ako osláviť slovenské dedičstvo a posilniť putá medzi generáciami Slovákov v Kanade.

Ukážme svoju hrdosť na naše slovenské dedičstvo kedy si obliekame tričká so slovenským znakom a mávame slovenskou vlajkou. Rovnako sme hrdý na našu krajinu Kanadu, kde máme slobodu sa preukázať s našou tradíciou.

Je to celodenná udalosť ktorá sa začne slovenskou sv. omšou o 11. hodine po ktorej nasleduje obed, s chutným jedlom a zákuskami z našej tradičnej slovenskej kuchyne, ktoré budú k dispozícii si zakúpiť. Bar bude dobre zasobený so slovenským pivom a slivovicou ako aj inými liehovinami, pivom tiež nealkoholickými nápojami a vodou vo fľaškach. Nájdite si čas navštíviť stánky s predajom slovenských výrobkov ako aj predstaviteľov slovenských podnikov a organizácií.

Kultúrny program sa začne okolo druhej hodine popoludní kde vystúpia kanadsko-slovenskí umelci, ktorí nás zabavia slovenskou hudbou, piesňou a tancami. V neskorších popoludňajších hodinách bude živá tanečná muzika ktorá bude pokračovať do večerných hodín.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies