Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Tradičný Žitnoostrovský jarmok v Dunajskej Strede 2016 - 36. ročník

Tradičný Žitnoostrovský jarmok v Dunajskej Strede 2016 - 36. ročník
Termín: 22.09.2016 - 25.09.2016
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Dunajská Streda (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.dunstreda.sk

Popis

Tradičný Žitnoostrovský jarmok v Dunajskej Strede 2016 - 36. ročník

Štvordňový jarmok s uličkou kvalitných vín.

Tradičný Žitnoostrovský jarmok v Dunajskej Strede tento rok usporiadajú medzi 22. a 25. septembrom. Koná sa už po tridsiaty šiesty krát v mestskom parku voľného času. Štvordňový jarmok každoročne organizuje Mestská samospráva Dunajskej Stredy.

Organizátori aj tento rok ponúkajú návštevníkom jarmoku rôznorodé zaujímavé sprievodné kultúrne a iné programy. Na pódiu budú vystupovať okrem talentov regiónu aj hviezdni hostia z Maďarska. Zatiaľ je isté, že svoju účasť prisľúbili hudobné formácie Bikini, Magna Cum Laude, ďalej skupiny TNT a Bon-bon, zo známych frontmanov Pál Feke a ďalší.

O pestrých sprievodných kultúrnych programoch priebežne budú zverejnené informácie na webovej stránke mesta www.dunstreda.sk.

Jarmočné prípravné práce sa už onedlho odštartujú. Od mája bude zahájený prenájom predajných miest pre podnikateľov. V prvom kole, čiže v máji a júni sa môžu prednostne prihlásiť o prenájom predajných miest predajcovia z Dunajskej Stredy a zo Žitného ostrova. Od augusta túto možnosť budú mať aj podnikatelia mimo okresu Dunajská Streda. Ďalšie informácie: 0918/ 607-329.

Vstup do priestorov jarmoku, ako aj na všetky kultúrne programy a koncerty, aj tento rok bude bezplatný, podobne, ako v predchádzajúcich ročníkoch.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies