Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Festival LUMEN Trnava 2016 - 24. ročník

Festival LUMEN Trnava 2016 - 24. ročník
Termín: 03.06.2016 - 04.06.2016
Téma: KULTÚRA
Miesto konania: Trnava (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.fln.sk/2016
www.instagram.com/regiontirnavia/

Popis

Príďte si užiť do Trnavy city music festival s výstižným mottom enJOY!

Už o pár dní privíta Trnava špičku domácej a zahraničnej gospelovej hudobnej scény. Jedinečný open-air festival európskeho formátu – Festival LUMEN sa uskutoční v dňoch 3. – 4. júna 2016.

24. ročník Festivalu LUMEN s výnimočný prívlastkom ,,City music festival“ ponúkne kvalitnú hudbu a multižánrový program na viacerých miestach v historickom centre mesta.

Trnava privíta počas dvoch dní tisícky návštevníkov z celého Slovenska. Lákadlom sú najlepšie slovenské a vynikajúce zahraničné gospelové kapely.

V porovnaní s predošlým ročníkom budú na Trojičnom námestí vystupovať kapely v oba dni - v piatok aj v sobotu zdarma. Program hlavného pódia ponúkne koncerty kapiel: Spektrum (SK), The Elements (SK), Hudba z Marsu (SK), Warum Lila (GER), Daniel Levi(EST), Twelve 24 (UK), Good Weather Forecast (GER) a Newday Worship (UK).

V spoplatnenej XL zóne si môžete vypočuť talkshow Mariána Čekovského a jeho hostí na tému „Zázrak“. Tešiť sa môžete aj na výnimočnú afterparty, projekt Godzone, Tanečné divadlo Atak a improvizačné divadlo 3T, či diskusiu s vojnovým fotografom Jánom Husárom.

City music festival LUMEN ponúkne aj zaujímavý sprievodný program. Pripravených je viac ako 30 prednášok a workshopov, na ktoré je vstup zdarma. Nevynechajte isto prednášku kňaza Mariána Kuffu, farára zo Žakoviec, ktorý sa venuje ľuďom na okraji spoločnosti. Pre tých, ktorí radi tancujú, bude prebiehať workshop s Dominikou Mirgovou a jej VIP CREW. Okrem hlavného pódia na Trojičnom námestí bude program aj v Mestskej športovej hale, na nádvorí Radnice a v Kine Hviezda.

Lístky do XL zóny je možné zakúpiť od štvrtka v informačnom stánku festivalu na Trojičnom námestí v Trnave.

Tešíme sa na vás v Regióne Tirnavia!





Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies