Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočná ulička Devínska Nová Ves 2016 - 6. ročník

Vianočná ulička Devínska Nová Ves 2016 - 6. ročník
Termín: 01.12.2016 - 03.12.2016
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bratislava - Devínska Nová Ves (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: vianocnaulicka.sk

Popis

Podujatie Vianočná ulička vzniklo pred šiestimi rokmi. Ako by to bolo včera, keď sme povedali definitívne “Ideme do toho” veď je to pre ľudí a chýba to u nás. Hneď prvý ročník nás presvedčil, že to bol dobrý nápad. Priniesť kúsok kultúry, zábavy a vianočnej atmosféry aj k nám do Devínskej. Devínskonovešťania sa vedia a chcú baviť. Niektorí si pamätajú začiatky vianočných trhov v Devínskej Novej Vsi. V areáli základnej školy I. Bukovčana 1. Boli to prvé pokusy o vianočné trhy v Devínskej Novej Vsi. Úspech mali aj tradičné dielne v základnej škole a stali sa neoddeliteľnou súčasťou Vianočnej uličky.
Čo najviac spája ľudí, rodiny, či priateľov? No predsa sviatky. Tak vznikla myšlienka zorganizovať vianočné trhy aj u nás v Devínskej Novej Vsi. Nechceli sme zostať len pri nízkorozpočtovom podujatí s drobným programom a pár stánkami. Na “skúšku” sme ponúkli Devínskej Novej Vsi a jej občanom plnohodnotné, kvalitné a úplne nové podujatie Vianočná ulička na Hradištnej ulici. Vianočné trhy s novou myšlienkou na novom mieste a v novom šate, si podmanili svojich návštevníkov. Za uplynulé roky sme zažili počas podujatia rôzne “nálady” počasia, je nám však obrovskou odmenou, že to návštevníkov neodradilo a predsa prišli. Samozrejme sa snažíme každým rokom zlepšiť čo sa dá a čo je v našich silách, tak sme napríklad pre návštevníkov vymysleli dekoračné ohne, ktoré zahrejú na pocit a dodajú jedinečnú atmosféru. Stan , v ktorom si v teple môžete posedieť a s priateľmi si pri stole vychutnať občerstvenie či si len tak oddýchnuť a porozprávať sa. Spokojnosť návštevníkov ako aj konštruktívna kritika nás posúva dopredu a preto sa snažíme, aby rok čo rok bola Vianočná ulička lepšia, krajšia a bohatšia. Od roku 2011 je Vianočná ulička súčasťou kultúrneho a spoločenského života v našej mestskej časti.
Najväčšie podujatie v Devínskej Novej Vsi aj tento rok poteší tých, ktorí si nájdu čas a prídu si užiť atmosféru Vianoc pod holým nebom v príjemnom prostredí s bohatým programom a rozmanitou ponukou stánkového predaja.
Vďaka všetkým, ktorí sa podieľajú na jeho príprave a realizácii.

Milan Jambor Dárius Krajčír
starosta riaditeľ podujatia

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies