Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Trnavský Jazzyk Festival 2017 - 13. ročník

Trnavský Jazzyk Festival 2017 - 13. ročník
Termín: 04.08.2017 - 05.08.2017
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Trnava (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.regiontirnavia.sk

Popis

Mestský Amfiteáter už prvý augustový týždeň rozžiaria hviezdy svetového jazzu. Už 13. ročník podujatia potvrdzuje jeho stabilné miesto medzi najkvalitnejšími jazzovými festivalmi u nás.

Návštevníci jedinečného open air festivalu si v podaní renomovaných slovenských a zahraničných hudobníkov vychutnajú zmes rôznych hudobných štýlov od klasického i moderného jazzu cez fusion, chill out, etno, funk či soul, atď.

Trnavský jazzyk opäť ponúkne návštevníkom osobnosti domácej, no najmä zahraničnej hudobnej scény ako aj špičkových zahraničných umelcov z Českej republiky, Poľska, Nórska, Nemecka, Turecka, Indie a USA. Známe zoskupenie Jazzanova má na Slovensku množstvo priaznivcov a v Trnave im rozprúdi krv v žilách svojím jazz-funkovým setom v podaní live kapely s americkým spevákom Paulom Randolphom. Pred nimi sa predstaví nový projekt Eugena Vizváryho pod názvom Part II: For Jaco, ktorým vzdá hold basgitarovej legende. V sobotu vystúpi fenomenálny huslista Adam Baldych spolu s Helge Lien Triom z Nórska a headlinerom Trnavského Jazzyku bude svetoznámy indický perkusionista Trilok Gurtu so svojou skupinou. Oba festivalové dni otvoria domáce orchestre - v piatok Matúš Jakabčic CZ-SK Big Band a v sobotu tradičný Fats Jazz Band.

Podujatie sa uskutoční prvý augustový víkend v priestoroch Mestského amfiteátra, ktorý poskytuje zaujímavú scenériu a ideálne zázemie pre festival. Atmosféru spríjemní aj Chill-out zóna a Jam session vždy po hlavnom programe.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies