Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy Trnava 2017

Vianočné trhy Trnava 2017
Termín: 24.11.2017 - 31.12.2017
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Trnava, (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.regiontirnavia.sk
www.vianocnatrnava.sk

Popis

Pravú rozprávkovú vianočnú atmosféru zažijete v Trnave počas vianočných trhov. Konajú sa každoročne na Trojičnom námestí. Príďte si spolu s nami vychutnať čaro adventu za zvukov vianočných kolied a obľúbených vianočných dobrôt.

V období adventu, príprav na najkrajšie sviatky roka, ožíva Trojičné námestie atmosférou vianočných trhov. Vo víre tradičných pokrmov, horúcej medoviny a voňavého vareného vína každoročne láka ľudí stráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi pod najkrajším vianočným stromčekom, ktorého jagavé svetlá už z ďialky naznačujú, že najkrajšie obdobie roka, Vianoce, sa blížia.

Nechajte sa zlákať na vianočný punč, či horúcu medovinku, priamo na ohni pečené jedlé gaštany, pečený oštiepok s brusnicovou omáčkou, koláče, či nádherné ručne vyrábané vianočné ozdoby, hračky, doplnky. Možno nájdete i inšpiráciu na vianočné darčeky spomedzi 80 predajcov. Pravú vianočnú náladu vám navodia hudobné vystúpenia známych mien, avšak i vystúpenia tých najmenších – detí materských a základných škôl.

Počas vianočných trhov budú prebiehať i špeciálne výstupy na Mestskú vežu, odkiaľ sa môžete pohľadom pokochať po nádherne vyzdobenom meste a nadýchnuť sa čara Vianoc. A ak budete v pravú chvíľu na pravom mieste šálku čaju vám ponúkne sám primátor pri obľúbenej každoročnej tradícii – Radničnom čaji.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies