Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

79th Annual Slovak Day / Slovenský deň 2017 Ontario

79th Annual Slovak Day / Slovenský deň 2017 Ontario
Termín: 16.07.2017
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Milton, Ontario, Kanada, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.kanadskyslovak.ca

Popis

79th ANNUAL SLOVAK DAY / SLOVENSKÝ DEŇ 2017

Kedy/When: Sunday, JULY 16, 2017
Kde/Where: Croatian Club Karlovac, 1860 Thompson Road South, Milton, Ontario

Organized by: 1st District Assembly of the Canadian Slovak League

It will be an all-day event; with mass at 11:00 in the morning, a cultural program in the afternoon with performances from the Vychodna dancers and others,and dancing to the music of Miro Letko in the evening. No need to pack anything with you, other than perhaps some lawn chairs. Food will be available to buy. There will also be a full bar with alcoholic (Zlaty Bazant beer and slivovica among them but not restricted to only those) and non-alcoholic beverages. Various vendors will be on hand and selling their wares. Anyone interested in selling their products can contact 905-680-6737 to obtain particulars. Also, if anyone has a 'Slovak talent and wants to perform at Slovak Day, they can contact the above number as well.

Admission will be charged at the gate ... $10/adult. Parking will be available at no extra charge.

** NO DOGS ALLOWED**

************************************************************************************

Bude to celodenná udalosť, so sv. omšou ráno o 11-tej, kultúrnym program v popoludňajších hodinách kde vystúpi tanečný súbor "Východná" aj ďaľší, s tancom a zábavou do neskorého večera s muzikou Mira Letka. Nepotrebujete si nič zabaliť so sebou, okrem snáď zopár záhradných stoličiek. Jedlo si budete môcť kúpiť. K dispozícii bude tiež bohato zásobený bar s tradičnými nápojmi (Zlatý Bažant, slivovica) a ďaľším výberom, aj nealkoholických nápojov. Rôzni výrobcovia budú po ruke predávať svoj tovar. Záujemci o predaj svojich výrobkov zatelefonujte na 905-680-6737 a získate podrobné informácie. Tiež, ak niekto má 'Slovenský talent' a chce vystúpiť na Slovenskom dni, skontaktujte horeuvedené číslo.

Vstupné sa bude vyberať pri vchode... $ 10 pre dospelých. Parkovanie bude k dispozícii bez príplatku.
Oslávme naše slovenské dedičstvo.

Každoročný Slovenský deň organizovaný Prvým okresným zborom Kanadskej slovenskej ligy (KSL) je najstaršie a najväčšie stretnutie Slovákov v Kanade.

79. výročie tejto udalosti bude 16. júla 2017 v chorvátskom klube Karlovac park v Milton Ontario. Viac ako 1000 ľudí zo slovenskej komunity v Ontáriu aj z ostatných provincií ako aj návštevníci z iných krajín, vrátane zo Slovenska a Spojených štátov budú oslavovať svoje spoločné slovenské dedičstvo a tradície.

Či už ste sa zúčastnili na predošlých Slovenských dňoch alebo je to vaša prvá návšteva, Slovenský deň je ideálna príležitosť pre starých rodičov, rodičov a deti ako osláviť slovenské dedičstvo a posilniť putá medzi generáciami Slovákov v Kanade.

Ukážme svoju hrdosť na naše slovenské dedičstvo kedy si obliekame tričká so slovenským znakom a mávame slovenskou vlajkou. Rovnako sme hrdý na našu krajinu Kanadu, kde máme slobodu sa preukázať s našou tradíciou.

Je to celodenná udalosť ktorá sa začne slovenskou sv. omšou o 11. hodine po ktorej nasleduje obed, s chutným jedlom a zákuskami z našej tradičnej slovenskej kuchyne, ktoré budú k dispozícii si zakúpiť. Bar bude dobre zasobený so slovenským pivom a slivovicou ako aj inými liehovinami, pivom tiež nealkoholickými nápojami a vodou vo fľaškach. Nájdite si čas navštíviť stánky s predajom slovenských výrobkov ako aj predstaviteľov slovenských podnikov a organizácií.

Kultúrny program sa začne okolo druhej hodine popoludní kde vystúpia kanadsko-slovenskí umelci, ktorí nás zabavia slovenskou hudbou, piesňou a tancami. V neskorších popoludňajších hodinách bude živá tanečná muzika ktorá bude pokračovať do večerných hodín.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies