Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Deň otvorených pivníc Levice 2017

Deň otvorených pivníc Levice 2017
Termín: 15.07.2017
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Levice (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.levice.sk
www.regionvino.sk

Popis

Deň otvorených pivníc Levice 2017

15.7.2017 od 14,00 - 20,00 h

Návšteva stredovekých a novovekých pivníc umožňuje milovníkom vína degustovať vína priamo v miestach, kde sa vyrába, rozprávať sa o víne s producentmi a spoznávať jeho tajomstvá. Iba jediný raz v roku máte jedinečnú možnosť objaviť podzemné priestory starobylých pivníc.
Budete mať jedinečnú možnosť navštíviť unikátne vínne pivnice, ktoré ukrýva mesto Levice - v centre mesta, na Krížnom vrchu a v historickej pivničnej oblasti Kamenné pivnice. Nazrieť do týchto unikátnych priestorov budete môcť u siedmych vinárov. Budete môcť nazrieť do Expozície histórie vinárstva a vinohradníctva v pivničných priestoroch meštianskeho domu na Námestí hrdinov v centre mesta a takisto si prezrieť autentické pivničné priestory Kamenných pivníc.

Na zastávke číslo jeden si návštevníci budú môcť zakúpiť náramky, ktoré im umožnia vstup do pivníc a degustovať tri vzorky vín, ktoré pre nich vyberie vinár. Cena náramku je 5 EUR. Všetky pivnice a zastávky budu viditeľne označené dreveným sudom, na ktorom bude pripnuté číslo pivnice.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies