Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Deň vo vinohradoch 2017 - 9. ročník v malokarpatskej oblasti

Deň vo vinohradoch 2017 - 9. ročník v malokarpatskej oblasti
Termín: 09.09.2017
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Od Rače, Svätého Jura, Pezinka, Modry až po Vištuk a Budmerice (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.mvc.sk

Popis

Deň vo vinohradoch 2017 - 9. ročník

Vinári, Vás privítajú vo svojich viniciach počas Dňa vo vinohradoch 9. septembra 2017.

Deviatykrát sa otvoria malokarpatské vinice pre všetkých Vás, ktorí ste si zvykli víno vychutnávať počas jarných či jesenných otvorených pivníc – tentokrát Vás však nepozývame do pivníc ale do viníc s nádhernými výhľadmi na malokarpatskú krajinu.

Vinári priamo vo svojich viniciach budú ponúkať hrozno a zároveň víno z neho vyrobené. Okrem vína bude možnosť ochutnať frizzante, hroznové mušty či skoré burčiaky. V tento deň sa za skvelým vinohradníckym zážitkom môžete vybrať pešo, autom ale aj na bicykloch.

Navštíviť môžete 40 viníc od Rače, Svätého Jura, Pezinka, Modry až po Vištuk a Budmerice. Súčasťou vstupenky je aj mapka, ktorá Vám uľahčí vaše putovanie. Navštívte Fuksle, Gelnar, Huncpalky, Hoffnare, Téglik, Bajzle či zbierku 16 odrôd v Šenkviciach. Po tretíkrát Vás privíta lokalita a hon Hofweingarten, ktorý sa ťahá až po mestské hradby Svätého Jura, kde sa na jednom mieste stretnete s obľúbenými jurskými vinármi.

V tento deň bude hrať vo viniciach muzika, ponúkať sa budú kulinárske špeciality. Počas vinohradníckeho popoludnia ochutnáte Malíkov guláš ale aj guláš z diviny, či podlievaný modranskou frankovkou, šenkvický gerhen, výborné syry a pagáčiky. K príjemným zážitkom bude aj jazda kočom priamo do pezinských viníc.

Vychutnajte si výborné vína priamo na kopcoch Malých Karpát počas 9. ročníka podujatia Deň vo vinohradoch®. Cena vstupenky: 15,- EUR a v nej + bonus na nákup vína 5,- EUR. Vstupenky na podujatie zakúpite od 15. 8. 2017 na web stránke www.mvc.sk a osobne v MOS, Horná 20, Modra.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies