Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Kremnická slávnosť vína 2019

Kremnická slávnosť vína 2019
Termín: 16.11.2019
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Kremnica (SR - Banskobystrický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.ringburger.sk

Popis

Kremnická slávnosť vína 2019

Dňa 16.novembra 2019, deň pred 691. výročím založenia mesta Kremnica kráľom Karolom Robertom z Anjou, vám už po tretíkrát otvoríme gotické pivnice na Štefánikovom (Hlavnom) námestí.

Zmenou oproti minulým ročníkom je, že začneme už od 13:00hod a pivnice budú otvorené do 20:00hod.

Pre majiteľov vstupenky typu „D“, ktorých počet je limitovaný len na 70ks, sa festival začne už úvodnou komentovanou degustáciou o 11:30hod v Galérii Radnice. !!! UPOZORNNENIE - VSTUPENKY SÚ VYPREDANÉ !!!

Celkovo bude otvorených 10 pivníc, teda o dve viac ako vlani. Jednou z nich bude ďalšia pivnica pod Radnicou a hlavným ťahákom tretieho ročníka sú pivnice pod Františkánskym kláštorom. Ten je pre verejnosť kvôli bezpečnosti absolútne neprístupný, pohyb cez vyhradené koridory umožní práve návštevníkom Kremnickej slávnosti vína dostať do jeho útrob a zároveň zažiť jedinečnú atmosféru kláštorných pivníc.

Počet vinárov oproti minulému ročníku zostáva nezmenený, odprezentuje sa 25 vinárov z rôznych kútov Slovenska, ale aj z Nemecka, Česka, Portugalska či Talianska... Spolu budete môcť ochutnať viac než 200 rôznych vín.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies