Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Šťastné a veselé Vianoce 2020 Hniezdne - 1. ročník

Šťastné a veselé Vianoce 2020 Hniezdne - 1. ročník
Termín: 20.12.2019 - 21.12.2019
Téma: RôZNE +++
Miesto konania: Hniezdne - Nestville park (SR - Prešovský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.facebook.com/events/559179054862875/

Popis

Expozícia liehovarnícta a tradičných ľudových remesiel, Nestville Park, vás srdečne pozýva na prvý ročník podujatia Šťastné a veselé Vianoce, ktorým vám chce priniesť práve počas tohto čarovného obdobia štastie, radosť, pokoj, rodinnú pohodu – Šťastné a Veselé. Podujatie sa uskutoční posledný adventný víkend 20. – 21. decembra 2019 v obci Hniezdne.


Pripravený je bohatý vianočný program pre všetky vekové kategórie.

Slávnostné otvorenie podujatia sa bude konať o 16.00 hod. V tento deň pokrstíme novovybudované klizsko a ľadovú dráhu v areáli Nestville Parku. V piatok bude náš program obohacovať ľudová hudba v zastúpení ĽH Zamiškovci a FS Ľubovňan. Umelecký kolektív Divadlo RAMAGU o.z. vám podujatie zveľadí rozprávkou Vianočný Hamčo. Spestrením bude aj príchod samotného Santa Clausa na ozdobenom koči, spoločne s vami sa presunie k vianočnému stromčeku, kde si vaše ratolesti zaspievajú koledy. Po privítaní Santa Clausa spoločne rozsvietime vianočný stromček, ktorý poslušným detičkám následne rozdá sladké darčeky.
V závere prvého dňa sa váš pohľad upriami na nočnú oblohu, ktorá bude zaplnená krásnymi farbami v podobe ohňostroja.

V priebehu druhého dňa si užijeme netradičný volejbalový turnaj na snehu. Počas celého poobedia bude na klzisku pripravený bohatý program, o ktorý sa postará aj Krasokorčuliarský klub – Spišská Nová Ves. Čerešničkou nášho podujatia Šťastné a veselé Vianoce bude špeciálny hosť Miro Jaroš, s ktorým zažijete neopakovateľný hudobný zážitok. Zaznejú najznámejšie vianočné hity, pri ktorých si so spevákom zaspievajú nielen tí najmenší.

Tešiť sa môžete aj na tvorivé dielne – stavanie snehuliakov a guľovačku, volejbalový turnaj na snehu, korčuľovanie, súťaže na korčuliach, vozenie sa na poníkoch, ochutnávky teplého FRUXI a množstvo ďalšieho.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies