Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Deň vo vinohradoch – 12. ročník

NOVÉ - - - Deň vo vinohradoch – 12. ročník
Termín: 05.09.2020
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Malokarpatská oblasť, (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.vinoteka-vinaren.sk

Popis

Deň vo vinohradoch – 12. ročník

Dňa 05. september 2020

Jedna z najkrajších akcií organizovaná združením Malokarpatská vínna cesta. Veď čo môže byť krajšie, ako kombinácia vinohradov, dozrievajúceho hrozna, muštu, burčiaku, vína, skvelých domácich špecialít a usmiatych ľudí.

Viac ako 70 vinárov ponúkne svoje vína vo viniciach od Rače cez Svätý Jur, Limbach, Pezinok, Vinosady, Modru, Šenkvice, Vištuk a Doľany. Súčasťou vstupenky je mapka, ktorá Vám uľahčí vaše putovanie. Vinári volili najkrajšie miesta vinohradníckych chotárov a tam budú vína ponúkať spoločne, stačí si vybrať, ktorý navštívite: Hon Šinveg a Genofond Frankovky modrej v Rači, Hofweigarten za hradbami mesta v Svätom Jure, Hasensprung v Limbachu, Kamenica na Starej Hore v Pezinku, pod Kalváriou v Modre, ulička šenkvických vinárov vo vinici Kozare....

V tento deň bude hrať vo viniciach hudba, vinári okrem vína, frizzante, hroznového muštu a burčiakov, ponúknu aj svoje domáce špeciality. Súčasťou vstupenky bude aj bonus na nákup vína a hrozna.

Akcia sa koná vonku, bolo by preto fajn, ak by organizátori vybavili na SHMÚ pekné počasie. A nezabudnite, do vinohradu sa dá ísť aj pešo a aj na bicykli!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies