Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Gazdovský trh Bátovce 2020

NOVÉ - - - Gazdovský trh Bátovce 2020
Termín: 01.07.2020 - 31.12.2020
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bátovce (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: regiontekov.info

Popis

Gazdovský trh v Bátovciach 2020

V dňoch 1. 7. 2020 - 31. 12. 2020

Gazdovský trh sa koná každú sobotu od 7:30 do 12:00 hod v gazdovskom dvore na námestí v obci Bátovce.

Už viac ako rok funguje v Bátovciach gazdovský trh. Stojí za ním občianske združenie Tekov Hont, gazdovský spolok Hont Tekov a obec Bátovce.

Prečo?
Lebo sme všetci zúčastnení presvedčení o tom, že to celé má zmysel. Že je potrebné sa vrátiť späť ku gazdovstvu, potravinovej sebestačnosti, lokálnym produktom a lokálnej ekonomike samotnej.

Gazdovský trh sa koná každú sobotu od 7:30 do 12:00 hod v gazdovskom dvore na námestí v obci Bátovce. Našiel si svojich opakovaných aj sporadických návštevníkov, vždy príde aj niekto nový.

Spolok Hont Tekov a OZ Tekov Hont sa snažia o to podstatné, aby ponúkaný sortiment bol naozaj predávajúcimi aj pestovaný či vyrábaný z lokálnych surovín. Je to niekedy náročné, ale veľmi dôležité, tá dôvera je dôležitá. Sme tu pre vás s gazdovským trhom aj túto sobotu. V ponuke nájdete čerstvú zeleninu, priesady, kvetové sadenice, bylinky, čaje, medy, múky, pečivo chlebík, rôzne šťavy, sirupy, kompóty, rakytník…Nezabudnite na vlastné tašky, košíky, nádoby, nech netvoríme zbytočný odpad. Ak sa k nám chystáte z ďalej, ostaňte v našom regióne hoci aj celý deň. Vybehnite si náučný chodník okolo mesta kráľovien, či morušový chodník v Pukanci alebo navštívte niektorú z expozícií Tekovského múzea a majte pekný deň u nás.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies