Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Deň modranských pivníc 2021 - 18. ročník

NOVÉ - - - Deň modranských pivníc 2021 - 18. ročník
Termín: 26.06.2021
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Modra (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.kamzavinom.sk
www.modranskepivnice.sk

Popis

Deň modranských pivníc 2021 - 18. ročník

Deň modranských pivníc, malé karpaty, modra, modranské vína, otvorené pivnice, vína z malých karpát, vinárske podujatia
17 rokov sa darilo združeniu Víno z Modry bez prestávky organizovať podujatie Deň modranských pivníc. A modranskí vinári veria, že sa im to podarí aj tento rok. 18. ročník by sa mal teda uskutočniť 26. júna 2021 (sobota) - od 13:00 do 22:00 hod.

V rámci podujatia môžete navštíviť štyridsiatku vinárstiev a ochutnať vína z Malokarpatskej oblasti. Vstupenka vás oprávňuje voľne sa pohybovať medzi vinárstvami či využívať bezplatnú kyvadlovú prepravu formou pivničného autobusu.

Vďaka mapke, ktorá je súčasťou katalógu, sa budete v meste orientovať a bezpečne nájdete každého vinára, zastávku autobusu, obchod s keramikou, alebo výstavu, ale aj niečo chutné pod zub.

Organizácia počas podujatia:

každý návštevník má v rámci vstupenky k dispozícii 50 pivničných lístkov, ktoré slúžia ako platidlo za každú naliatu vzorku vína a bonus na nákup vína v hodnote 5 €
za jednu vzorku vína (mimo sladkých vín) si môže vinár vypýtať 1 alebo 2 degustačné lístky, pri sladkých (dezertných) vínach si počet degustačných lístkov stanovuje sám vinár (maximálna hodnota je 5 lístkov)
* 1 vzorka vína = 0.03 l
* informáciu, koľko lístkov stojí dané víno, nájdete uvedenú * priamo v katalógu podujatia
* náhradné degustačné lístky si môžete dokúpiť v starej radnici (prvotné miesto vyzdvihnutia vstupeniek), kde budeme pre Vás do 20:00 hod.

Po tejto hodine je možné zakúpiť si lístky v pivnici U Pradeda pri soche Ľ. Štúra pri rozbití pohára je možné zakúpiť si náhradný v starej radnici na mieste, kde si na začiatku podujatia vyzdvihnete svoje vstupenky.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies