Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Bratislavský Hrncovar 2021 - súťaž doma varených pív

NOVÉ - - - Bratislavský Hrncovar 2021 - súťaž doma varených pív
Termín: 19.06.2021
Téma: PIVNÉ SLÁVNOSTI a PIVO
Miesto konania: Bratisava (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: opive.sk/bratislavsky-hrncovar-2021-zname-su-sutazne-kategorie/

Popis

Bratislavský Hrncovar 2021

Všetkým fanúšikom remeselného piva a obzvlášť domácim pivovarníkom oznamujeme že budeme aj tento rok organizovať súťaž doma varených pív Bratislavský Hrncovar 2021. Zapíšte si do kalendára dátum 19.6.2021.

Miesto ako aj ďalšie podrobnosti budú upresnené podľa aktuálnych protipandemických opatrení. Sledujte prosím udalosť na Facebooku.

Pre rok 2021 sú vyhlásene nasledovné súťažné kategórie (podľa BJCP 2015):

1. Kölsch (5B. Kölsch)
2. White IPA (21B. Specialty IPA: White IPA)
3. Belgian Dubbel (26B. Belgian Dubbel)
4. Gose s prídavkom zeleniny / byliniek / korenín (30A. Spice, herb or vegetable beer, base style 27A. Historical Beer: Gose)
5. ??? – hlasovanie

Tento rok Vám prinášame jedinečnú možnosť vybrať si piatu súťažnú kategóriu na Bratislavský Hrncovar 2021. Pre hlasovanie použite hlasovací formulár. Hlasovať môžete do 8.2.2021. Ďakujeme!

Poplatok za súťažnú vzorku je 4 € pri registrácii na mieste, resp. 3 € pre predregistrovaných súťažiacich prostredníctvom formulára na https://registracia.hrncovar.sk (bude spustený minimálne mesiac pred akciou). Členovia združenia Brewhub o.z. majú nárok na zľavu 1 € z registračného poplatku.

Súťažná vzorka musí byť v minimálnom objeme 1L, rozdelený aspoň do 2 sklenených fliaš (napr. 3×0,33L, 2×0,5L, 2×0,75L). PET fľaše nebudú akceptované. Na fľaši nesmú byť žiadne trvalo pripevnené etikety, štítky (t.z. ani pôvodné etikety). Rovnako uzávery nesmú byť akokoľvek označené.

Súťažiaci je povinný každú fľašu označiť odnímateľným štítkom na ktorom uvedie svoje meno, registračné číslo vzorky, kategóriu a názov piva (napr. Janko Mrkvička, B15, American IPA, Citra IPA). V prípade nedodržania týchto podmienok si vyhradzujeme právo takéto súťažné vzorky zo súťaže vylúčiť bez nároku na vrátenie poplatku za účasť v súťaži.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies