Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

NOVÉ - - - Michalské dni 2021 Hlohovec

NOVÉ - - - Michalské dni 2021 Hlohovec
Termín: 24.09.2021 - 26.09.2021
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Hlohovec (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.hlohovec.sk

Popis

Tradičný jarmok v Hlohovci nahradia Michalské dni 2021

Michalský jarmok, tak ako ho poznáme, mesto Hlohovec neusporiada ani tento rok. Dôvodom je stále nepriaznivý vývoj epidemickej situácie na Slovensku a s tým súvisiace opatrenia týkajúce sa hromadných podujatí. Trhy a stánky s občerstvením v uliciach síce nebudú, no o hudbu ani kolotoče Hlohovčania a návštevníci mesta neprídu.

Počas hodového víkendu, ktorý bude v dňoch 24. – 26. septembra 2021, sa uskutočnia Michalské dni 2021. Počas troch dní sa v amfiteátri v Zámockej záhrade vystriedajú známe kapely a interpreti – Polemic (piatok), Lukáš Adamec, Peter Bič projekt (sobota), Dano Heriban a Folklórna skupina Šulekovo z Hlohovca (nedeľa). Hudobnú produkciu zabezpečuje Mestské kultúrne centrum Hlohovec. V priestore amfiteátra bude počet návštevníkov regulovaný.

Sprievodnými podujatiami, ktoré bude možné vidieť nielen počas tohto víkendu, budú dve tematické výstavy fotografií na pešej zóne M. R. Štefánika a v Zámockej záhrade a tiež stále prebiehajúce výstavy na Hlohovskom zámku. Okrem toho nebudú chýbať kolotoče a artistický cirkus v okolí športovej haly na Zábraní, kde bude počet ľudí tiež limitovaný.

Všetky podujatia sa budú konať v režime platných protiepidemických opatrení aktuálnych v danom období.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies