Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Cesta Jurom do ViaJur 2022 Svätý Jur - 1. ročník

Cesta Jurom do ViaJur 2022 Svätý Jur - 1. ročník
Termín: 30.04.2022
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Svätý Jur (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.kastielpalffy.sk

Popis

Cesta Jurom do ViaJur 2022 Svätý Jur - 1. ročník

Dňa 30.4.2022 všetky cesty vedú do ViaJur

Pozývame vás na exkluzívny 1. ročník vinárskeho podujatia moderného progresívneho vinárstva ViaJur. Vinárstvo ViaJur otvára brány pálffyovských pivníc, v ktorých uvidíte neobyčajné prepojenie historických priestorov pivnice s modernou časťou. Výroba vína sa v impozantných priestoroch pivníc Kaštieľa Pálffy v Svätom Jure začala pred viac ako 600 rokmi.

Čakajú vás prehliadky pálffyovských pivníc, rovnako aj ochutnávky vynikajúcich vín z vinárstva ViaJur. Môžete sa tešiť aj na bohatý sprievodný program. O zábavu sa postará Adam Ďurica a Milo Kráľ Band. Tešiť sa môžete aj na zaujímavé súťaže počas celého dňa.

V cene vstupenky je voucher v hodnote 5 EUR, ktorý môžete využiť na nákup vinárskych produktov. Rovnako je v cene vstupenky aj 20 degustačných vzoriek exkluzívnych vín z produkcie vinársta ViaJur.

Čo vás na nádvorí Kaštieľa Pálffy v Svätom Jure čaká – v sobotu 30.4.2022

12.00 – slávnostné otvorenie
13.00 – prvá vinárska súťaž
14.00 – druhá vinárska súťaž
16.00 – koncert Milo Kráľ Band
19.00 – koncert Adam Ďurica
Celý deň – 12.00-21.00 – prehliadky pivníc spojené s degustáciou

Moderné progresívne vinárstvo ViaJur je pokračovaním výnimočného historického príbehu, ktorého dôležitou súčasťou je Kaštieľ Pálffy vo Svätom Jure. Práve na tomto vznešenom mieste sa vinohradníci a vinári venovali výrobe vína už od 15. storočia, a tak je našou hlavnou prioritou, aby sme pokračovali v tradíciách, ktoré sú v príbehu po stáročia ukryté.

V historických pálffyovských pivniciach v Kaštieli Pálffy si značka ViaJur od roku 2016 oficiálne začala raziť svoju vinársku cestu. Dnes už môžeme povedať, že úspešnú a progresívnu.

Tento úspech si rozhodne zaslúži oslavu a tak sa 30.4.2022 otvoria brány vinárstva ku ktorému patria viac ako 600 ročné pálffyovské pivnice. Celý deň vás v priestoroch vinárstva, ktoré sídlia v Kaštieli Pálffy vo Svätom Jure čaká nielen bohatý sprievodný program, ale samozrejmosťou budú aj prehliadky pivníc, ochutnávky našich vín, jazdy po Svätom Jure na historických veteránoch, či bohatá rakúsko-uhorská kuchyňa prispôsobená súčasným chutiam s espritom modernosti.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies