Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Veľkonočné trhy 2022 Vinohrady nad Váhom

Veľkonočné trhy 2022 Vinohrady nad Váhom
Termín: 08.04.2022 - 09.04.2022
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Vinohrady nad Váhom (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: seredsity.sk
www.vinohradynadvahom.eu

Popis

Veľkonočné trhy 2022 Vinohrady nad Váhom

Tento víkend sa v neďalekej obci Vinohrady nad Váhom konajú Veľkonočné trhy. Keďže tieto krásne sviatky sa nenávratne blížia a o chvíľu si užijeme chvíle s rodinou plné vody a dobrého jedla, OZ Lepšie Vinohrady sa rozhodlo, že pri tejto príležitosti usporiada akciu s touto tematikou.

Piatok a sobotu 8. a 9. apríla 2022 si tak môžete užiť s rodinou pri rôznych aktivitách a pletení korbáčov ako kedysi. Naučíte sa rôzne techniky zdobenia a deti si môžu medzitým pozrieť zvieratká.
Trhy s dobrotami a dielňami
V piatok budú deti vyrábať kraslice, s ktorými im pomôže pani Boledovičová. Taktiež budú pre deti pripravené kreatívne dielne, kde sa naučia vyrobiť veľa vecí a dobre sa zabavia.

V sobotu sú na programe predajné trhy. Trhy ako kedysi sme aj kvôli pandémii nezažili už poriadne dlho. Môžete sa tak tešiť nielen na ručne vyrábané výrobky predávajúcich, ale aj na rôzne typické veľkonočné dobroty. V pláne je aj osvetová beseda. Pred ňou bude prebiehať aj výstava zvierat, ktorej sa potešia určite všetky deti.

A aké by to boli veľkonočné jarné trhy bez kvetov? Počas oboch dní si budete môcť zakúpiť letničky a trvalky. Čakajú vás aj prehliadky výtvorov žiakov zo Základnej školy na Vinohradoch.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies