Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Parna Párty 2022 Suchá nad Parnou

Parna Párty 2022 Suchá nad Parnou
Termín: 24.06.2022
Téma: VINOBRANIE a VÍNO
Miesto konania: Suchá nad Parnou (SR - Trnavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.regiontrnava.sk

Popis

Parna Párty 2022 Suchá nad Parnou

Parna Párty vo vinici začína už v piatok v Ružovej doline

Vychutnať si západ slnka a svetlo hviezd vo vinici v spoločnosti dobrého vína, jedla a skvelej hudby. To všetko budú môcť návštevníci Parna Párty v piatok 24. júna v Suchej nad Parnou.

Podujatie organizuje malé rodinné vinárstvo Terra Parna, ktoré je známe v Regióne Trnava svojou vlastnou produkciou vín a romantickými vinohradmi.

Parna Párty odštartuje Dj Vix v piatok o 18:00 h. „Veríme, že hostí opäť výborne naladí spolu
s našim vínom na párty vo vinici. Počas večera sa bude degustovať náš Modrý Portugal a z bielych odrôd Rizling rýnsky, Sauvignon blanc alebo Veltlín zelený. K vínu nebude chýbať dobré jedlo a sladké dezerty,“ hovorí Ivana Sokolovská z vinárstva Terra Parna.

Rodina vinárov spája najmodernejšie technológie s tradíciou. Hostia podujatia budú môcť absolvovať prehliadku výrobných priestorov a vínnych pivníc alebo prechádzku k vyhliadkovej vežičke na vrchole svahu s vinohradmi.

„Každý, kto už navštívil vinárstvo Terra Parna vie, že tvorí súhru vinárskej krajiny a novodobej architektúry. Podujatie Parna Párty ponúka možnosť ochutnať vína z Ružovej doliny priamo vo vinohradoch,“ hovorí Alexander Prostinák, zastupujúci riaditeľ Oblastnej organizácie cestovného ruchu Trnava Tourism.

Vstupenky na podujatie je možné zakúpiť online na stránke podujatia
https://sk.terraparna.sk/shop/p/parna-prty a ich súčasťou je 7,- € kupón na ochutnávku vín alebo nealkoholických nápojov.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies