Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Dni mesta 2022 Krásno nad Kysucou

Dni mesta 2022 Krásno nad Kysucou
Termín: 03.09.2022 - 04.09.2022
Téma: DNI OBCE a MESTA
Miesto konania: Krásno nad Kysucou (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.mestokrasno.sk

Popis

Dni mesta 2022 Krásno nad Kysucou

Srdečne Vás všetkých pozývame na obľúbené kultúrne podujatie Dni mesta, ktoré sa uskutoční v dňoch 3. a 4. septrembra 2022 na námestí pred Kultúrnym domom. Hneď prvý deň v mesiaci september spoločne začneme výbornou zábavou s kapelou Tublatanka a predkapelami Michaela Martykanová & Koma, Veľký Dom, tak prečo v tom nepokračovať?

Preto sme si pre Vás pripravili ďalší zaujimavý, či už kultúrny, ale i športový program.

V sobotu 3.9. Vás Turistický oddiel HKO pozýva na turistický pochod osadami, na ktorý bude registrácia prebiehať v čase od 7:30 do 8:00 pred Kultúrnym domom. V športovom "duchu" budeme pokračovať v poobedných hodinách. O 15:00 sa na tancom chtivé deti bude tešiť Vierka Krčmáriková, známa inštruktorka Zumba Fitness a Strong Nation. Neskôr sa k nej pripojí Veronika Mrazová, taktiež inštruktorka Zumby. Spoločne sa tak budú tešiť na všetkých, ktorí milujú tanec, pohyb a výbornú hudbu. Program potrvá do 18:00 hod.

Nedeľné doobedie bude patriť tradičnej svätej omši na námestí. O 13:00 odštartujeme hasičskú súťaž "O pohár primátora mesta".

Ďalej budeme pokračovať v kultúrnom programe, v ktorom sa Vám predstaví Kysucká muzička, ľudová zabávačka Ozefa Omačkech z Krakovian, heligonkári Jarky Jelinkovej, domáca folklórna skupina Vrabčiar, ľudová hudba Goroľ muzička zo Skalitého, obľúbený Kysucký prameň, Karol Duchoň revival (Ludo Kuruc band) a záver programu bude patriť Cimbal brothers.

Už teraz sa na Vás všetkých veľmi tešíme!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies