Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

8. ročník festivalu českého a slovenského folklóru vo Virgínii / 8th Annual Virginia Czech and Slovak Folklife Festival 2022 Princa George County

8. ročník festivalu českého a slovenského folklóru vo Virgínii / 8th Annual Virginia Czech and Slovak Folklife Festival 2022 Princa George County
Termín: 15.10.2022
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Princa George County, Virginia, USA, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.princegeorgevahistoricalsociety.org/contact.html
www.eventbrite.com/e/8th-annual-virginia-czech-and-slovak-folklife-festival-tickets-428674195057
www.youtube.com/watch?v=YweQPHObyjM

Popis

8. ročník festivalu českého a slovenského folklóru vo Virgínii / 8th Annual Virginia Czech and Slovak Folklife Festival 2022 Princa George County

- Dátum a čas:
sobota 15. októbra 2022 ,11:00 – 16:00 EDT
- Miesto:
Centrum regionálneho dedičstva Prince George -
6406 Courthouse Rd 6406 Courthouse Road Prince George, VA 23875, USA

Folklórny festival oslavujúci českú a slovenskú kultúru a dedičstvo s autentickými jedlami a hudbou!

Centrum regionálneho dedičstva Prince George:
Komplex Centre sa nachádza v historickej budove súdu okresu Prince George, ktorá stojí v centre okresu od roku 1883. Vstúpte do časovej osi príbehu okresu, ktorý sa začína pred ľudským osídlením a pokračuje v putovaní od života v kolóniách k dnešnému hlavnému priemyslu a obchodný ťah. Zažite exponáty, odhaľte korene predkov a vychutnajte si artefakty, ktoré určite vylepšia príbeh tejto krajiny a jej obyvateľov. Po úplnom obnovení prevádzky a našej obnove z pandémie sa komplex opäť rozšíri o prírodovednú galériu a historickú budovu starej väznice. Ten sa obnovuje, aby rozprával príbeh o dobrovoľníkoch okresných hasičov a záchranárov – mužoch a ženách, ktorí položili silný základ pre dnešné pohotovostné služby. Centrum je jedinečným miestom na návštevu a odporúčame vám ho preskúmať znova a znova.

Vstup je vždy bezplatný.

Brožúry poukazov v nominálnej hodnote 25 USD budú k dispozícii v našom internetovom obchode a v hlavnom stánku so vstupenkami. Online objednávky budú k dispozícii na vyzdvihnutie na požiadanie.

K dispozícii budú iba poukážky na nákup položiek menu, ako je kielbasa, široká škála Kolache (orechová, maková, štrúdľa, rakytník, kulichy a ďalšie!), Czech Angel Wings, ako aj pivo (pivo) a varené víno ( víno).

Poukážky na vzorky sú tiež na predaj za 22 dolárov. Túto poukážku je možné vymeniť za vzorkovník, ktorý obsahuje kapustnicu, guláš, kapustnicu a halušky, fazuľku a zemiaky, ako aj prílohu k chlebu.
Na nákup voucherov použite tento odkaz:
https://checkout.square.site/buy/XRI2P74LIR2DUB543AKUJNOK

Prevádzková doba: utorok až piatok: od 10:00 do 16:00.
Skupinové zájazdy a výskumné otázky sú vítané. Dajte nám vedieť vopred: 804-863-0212 alebo 804-707-2859 alebo e-mailom PGHistory@aol.com .

Vstup je vždy voľný. Dary s vďakou prijímame.

Pošlite e-mail do centra: info@princegeorgevahistoricalsociety.org
Označte nás ako „LIKE“ na Facebooku: www.facebook.com/PGCRHC

Ulica:
6406 Courthouse Road, Prince George, Virginia 23875
Poštová adresa:
Poštová schránka 452, Prince George, VA 23875

Driving Trasy Link: Prince George County Regional Heritage Center Pokyny

Pri príprave autentických jedál českého a slovenského festivalu je potrebná pomoc. Ak ste ochotní pomôcť, kontaktujte prosím Barbars Suessmann ( bcsuessmann@gmail.com ), najmä popoludní/večer 14. októbra.

Regionálne centrum dedičstva Prince George County je Virginia Corporation 501(c)(3). Všetky príspevky a dary sú plne daňovo uznateľné. Centrum je členom Virginskej asociácie múzeí a Americkej asociácie pre štátnu a miestnu históriu.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies