Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

SOULD OUT - - - 29h Annual Slovak Ball 2023 New Jersey

SOULD OUT - - - 29h Annual Slovak Ball 2023 New Jersey
Termín: 11.02.2023
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Garfield, New Jersey, USA, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: slovakamericancc.wixsite.com/slovakamericancc

Popis

VYPREDANÉ - - - Slovenský ples 2023 New Jersey - 29. ročník

Slovensko-americké kultúrne centrum Vás srdečne pozýva na podujatie roka -- 29. ročník Slovenského plesu -- v sobotu 11. februára 2023 o 19:00 EST v The Royal Manor v Garfield, New Jersey!

Tento rok oslavujeme minulosť a súčasnosť Slovenska osobitnou poctou modernej interpretácii ľudovej hudby!

Renomovaný slovenský spevák, choreograf a „folklorista“ Štefan Štec sa k nám osobne pridáva, aby hostí zaujal moderným aj tradičným podaním slovenských a rusínskych ľudových piesní. V roku 2018 Štefan vydal debutový album s názvom „Poletiv by'm na kraj svita,“ za ktorý získal dvojnásobnú platinovú platňu. Je nám cťou hostiť tohto jedinečného a charizmatického mladého interpreta!

Koktejlová hodina začína o 19:00, po ktorej nasleduje posedenie, viacchodová večera, tanec a predstavená zábava.

Premium Open Bar celý večer do 1:00.

Živá hudba s tancom do 2:00.

Vychutnajte si našu známu Slovenskú loptovú tombolu s neuveriteľnými cenami. Medzi minulé ceny patrí víkendový pobyt v Hamptons, spiatočné letenky do Európy, vstupenky do Metropolitnej opery, večera v Rezidencii veľvyslanca Slovenskej republiky v USA, súkromná prehliadka a obed v Organizácii Spojených národov so stálym predstaviteľom Slovensko do Organizácie Spojených národov a mnohé ďalšie!

Vstupenky sú do 6. januára 155 USD na osobu a potom 180 USD. Predaj vstupeniek sa končí 25. januára. Počet miest je obmedzený, preto si lístky kúpte včas! Vstupenky sú dostupné iba online.

Vstupenky sú prísne nevratné.

Sedenie: Pri nákupe lístkov online uveďte v prieskume akékoľvek preferencie sedadiel. Keď prídete, bude na vás čakať vlastná karta na sedenie. Neexistujú žiadne tlačené lístky.

Oblečenie: Black tie (smoking pre mužov a večerné šaty pre ženy). Tento rok sú vítané okrem večerného kroja aj krojové prvky/ozdoby ako pocta našim krásnym slovenským ľudovým tradíciám.

Dary: Pri kúpe lístkov na Slovenský ples 2023 zvážte darovanie Slovensko-americkému kultúrnemu centru, neziskovej organizácii, ktorá sa venuje zachovaniu a oslave slovenskej kultúry v USA a funguje na 100 %. dobrovoľníkmi.
------------------------------------------------------------------------------------------
29th Annual Slovak Ball 2023

The Slovak-American Cultural Center cordially invites you to the event of the year -- The 29th Annual Slovak Ball -- on Saturday, February 11, 2023, @7pm EST, at The Royal Manor in Garfield, New Jersey!

This year we celebrate Slovakia past and present with a special tribute to modern interpretations of folk music!

Renowned Slovak singer, choreographer, and "folklorista" Štefan Štec joins us in person to captivate guests with both modern and traditional renditions of Slovak and Rusyn folk songs. In 2018, Štefan released his debut album entitled "Poletiv by'm na kraj svita," for which he received a double platinum record. We are honored to host this unique and charismatic young performer!

Cocktail hour begins at 7pm, followed by a sit-down, multi-course dinner, dancing, and featured entertainment.

Premium Open Bar all evening until 1am.

Live music with dancing until 2am.

Enjoy our famous Slovak Ball Raffle with incredible prizes. Past prizes include a weekend getaway to the Hamptons, roundtrip airline tickets to Europe, tickets to the Metropolitan Opera, dinner at the Residence of the Ambassador of the Slovak Republic to the U.S., private tour and luncheon at the United Nations with the Permanent Representative of Slovakia to the United Nations, and many more!

Tickets are $155 per person until January 6th, and $180 thereafter. Ticket sales close on January 25th. Seating is limited, so purchase your tickets early! Tickets are available online only.

Tickets are strictly non-refundable.

Seating: Please indicate any seating preferences in the survey when purchasing your tickets online. When you arrive, a custom seating card will be waiting for you. There are no printed tickets.

Attire: Black tie (tuxedos for men and evening gown for women). This year, folk costume elements/adornments, in addition to evening attire, are welcome as a tribute to our beautiful Slovak folk traditions.

Donations: While you're purchasing tickets to The Slovak Ball 2023, please consider making a donation to the Slovak-American Cultural Center, a not-for-profit organization dedicated to the preservation and celebration of Slovak culture in the U.S. and run 100% by volunteers.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies