Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Vianočné trhy Modra 2013

Vianočné trhy Modra 2013
Termín: 13.12.2013 - 14.12.2013
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Modra (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.modra.sk

Popis

VIANOČNÉ TRHY V MODRE 2013

Sladké dobroty, varené víno, punč a mnoho iných kulinárskych špecialít prichádza do Modry ruka v ruke s časom Vianoc. Mesto sa od 13. decembra do 14. decembra 2013 premení na vianočnú rozprávku, vzduchom sa bude šíriť vôňa medu, ovocia a škorice. Vianoce sú sviatkami pohody, lásky a priateľstva. Prežime ich spoločne v kráľovskom meste Modra.

V polovici decembra je pre návštevníkov Vianočných trhov v Modre pripravený bohatý kultúrny program na nádvorí Historickej radnice. Stánky s kulinárskymi špecialitami, horúcimi nápojmi, sladkosťami a vianočným tovarom budú umiestnené i na Súkeníckej ulici a vo dvore Mestského centra sociálnych služieb.

Vinári otvoria svoje pivnice a reštaurácie ponúknu to najlepšie zo svojej kuchyne. Atmosféru sviatkov budú dotvárať tóny vianočných kolied i vystúpenie rôznych hudobných skupín, divadiel a tanečníkov. Vianočný stromček ani tento rok nebude určite chýbať. Tisícky žiariacich svetielok potešia azda každé dieťa.

Stánky s vianočným tovarom, suvenírmi, ručnými prácami remeselníkov, keramikárov sa budú pretŕhať vo švíkoch. Široký výber poslúži i tým, čo ešte nestihli nakúpiť darčeky pre svojich najbližších. Súčasťou vianočných trhov bude i charitatívna zbierka oblečenia v Mestskom centre sociálnych služieb. Variť sa bude i primátorský punč. Štrngnúť si môžete i s primátorkou mesta Modry.

Vianoce sú okrem sviatku blahobytu, jedla, pitia, sladkostí a tradičných vianočných špecialít i obdobím odpúšťania, mieru a duševnej pohody. Veríme, že toto všetko a ešte omnoho viac nájdete práve v našom meste - Modre.



Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies