Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Labor Day weekend 2023 Camping with Czech-Slovak Community to Lake Perris campground / Víkend na Sviatok práce, kemping s česko-slovenskou komunitou v kempe Lake Perris 2023 Kalifornia

Labor Day weekend 2023 Camping with Czech-Slovak Community to Lake Perris campground / Víkend na Sviatok práce,    kemping s česko-slovenskou komunitou v kempe Lake Perris 2023 Kalifornia
Termín: 01.09.2023 - 04.09.2023
Téma: PODUJATIA NAŠICH KRAJANOV
Miesto konania: Lake Perris, Kalifornia, USA, (Zahraničie - Európa/Svet)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.californiasgreatestlakes.com/perris/perris_camping.html

Popis

Labor Day weekend 2023 Camping with Czech-Slovak Community to Lake Perris campground / Víkend na Sviatok práce, kemping s česko-slovenskou komunitou v kempe Lake Perris 2023 Kalifornia

Termíny: Piatok 1. septembra až pondelok 4. septembra 2023 (3 noci)

Ak by ste chceli prísť s komunitou ČR/SR na Sviatok práce ( piatok 1. 9. až pondelok 4. 9. 2023 ), nečakajte a rezervujte si ho už teraz!!!

Jazero Perris je obľúbenou destináciou a rezervácie sa na Labor Day víkend plnia veľmi rýchlo, bolo mi povedané, že kemp je zvyčajne plný koncom marca/začiatkom apríla.

Áno, je čas na rezervácie a ste pozvaní na tábor s českou/slovenskou komunitou na víkendový tábor Sviatku práce 2023 !

V predošlých rokoch sme kempovali pri Hurkey Creek, bolo to super, až do posledných pár rokov boli obmedzenia vatry a žiaľ v Hurkey Creek cez sezónu leto/jeseň už nebudú povolené. Tiež tam nebola voda na kúpanie a Hurkey creek bol takmer suchý.

Po hľadaní dobrého/pohodlného kempu pre Los Angeles a tiež pre kemperov v San Diegu sa nám „Lake Perris Camping“ javí ako skvelá voľba, tak to tento rok vyskúšame!
V kempingu Lake Perris je od kempu k jazeru pešia vzdialenosť, kde si môžeme zaplávať, na lodi alebo na plavidle. Pozrite si plavebné predpisy.

Ohniská
sú povolené len v ohniskách a griloch. Palivové drevo a potreby na táborák sú k dispozícii na predaj v prístave.

Rybolov
Jazero Perris je známe vynikajúcim rybolovom ostrieža veľkoústeho. V jazere žijú aj sumce, mršky, kapry a slnečnice s trofejnou veľkosťou. Pstruh dúhový sa zarybňuje na jeseň až na jar.

Člnkovanie
Jazero Perris je obľúbenou vodáckou destináciou v južnej Kalifornii. Na jazere sú povolené všetky druhy člnov, ale existuje množstvo predpisov, s ktorými sa budete chcieť oboznámiť pred spustením svojej lode.
Pozrite si plavebné predpisy. Osobné vodné skútre, Vodné Lyžovanie, Wakeboarding, Výletná plavba, Lode na terasu, Rybárske člny, Jazda na kajaku, Kanoistika, Plachtenie.

Jazero Perris
je umelé jazero dokončené v roku 1973. Je to južný koniec Kalifornského štátneho vodného projektu, ktorý sa nachádza v horskom lemovanom údolí medzi Moreno Valley a Perris, v čom je teraz štátna rekreačná oblasť Lake Perris. Park ponúka množstvo rekreačných aktivít.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies