Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

XIV. Petržalský maškarný ples 2014

XIV. Petržalský maškarný ples 2014
Termín: 07.02.2014
Téma: ZÁBAVY, PLESY a BÁLY
Miesto konania: Bratislava - Petržalka (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.kzp.sk

Popis

XIV. Petržalský maškarný ples 2014

Na Petržalskom maškarnom plese sa zabavíte 7. februára 2014 od 19,00 hodiny až do skorých ranných hodín v Dome kultúry Zrkadlový háj.

Plesová sezóna je už v plnom prúde. Aj Petržalčania sa môžu tešiť na pravidelné podujatie, na ktoré každoročne pozýva starosta Vladimír Bajan a poslanci miestneho zastupiteľstva.

Tento raz majú hostia úplne voľnú ruku pri vymýšľaní kostýmov. Fantázii sa medze nekladú, veď na maškarnom plese platí pravidlo, že čím bláznivejšia a nápaditejšia je maska, tým je väčšia zábava a samozrejme aj šanca na výhru za najlepšiu masku večera. Mužom stačí, keď sa pár dní neoholia, hodia na seba niečo dôkladne roztrhané a hneď sa premenia na nebezpečných pirátov, domorodcov z džungle alebo stroskotancov na opustenom ostrove. Dámy majú tiež široký výber a možností ako na plese zapôsobiť je naozaj veľa. Zahoďte slušné oblečenie, hrebeň a šminky a hneď sú tu strigy, lesné žienky, čertice a iné potvorky. Ak si predsa len netrúfate vyrobiť si kostým, požičajte si ho pokojne v požičovni. Či vo vlastnom alebo v požičanom, či za pekných alebo škaredých, hlavnou úlohou je dobre sa zabaviť.

V tanečnom rytme Vám spríjemnia večer hudobné skupiny Alfa band, Kmeťo band, skupina Lojzo a ľudová hudba Ekonóm. V prestávkach vystúpi tanečná skupina Flame dance company, ktorá sa postará o to, aby ste aj vy zapojili svoje údy do tanečných kreácií v rytme salsy a pretancovali celý parket s partnerom alebo aj bez neho. Samozrejme, že nebude chýbať tombola, vyhodnotenie masiek, chutné jedlo a opojné víno. Maškarným plesom bude hostí sprevádzať René Štúr, ktorého prirodzený a ľudový humor osvieži a spríjemní celkovú atmosféru plesu.

Odhodiť noblesu a vymeniť ju za dobrú náladu a veselú zábavu je mottom každého dobrého maškarného plesu. Túto tradíciu každoročne spĺňa práve tento ples, ktorý už štrnásty rok organizuje Mestská časť Bratislava-Petržalka a Kultúrne zariadenia Petržalky. Neveríte? Tak príďte a uvidíte!

Predaj vstupeniek cez sieť ticketportal - VIP cena / 39 €
Predaj vstupeniek cez pokladne KZP ( DK Zrkadlový háj a DK Lúky) - cena / 35 €

V cene vstupenky: vstupné-konzumné- tombola.

MENU: 1. večera, zákusok, prípitok, 0,7 l vina, 0,7 l minerálky, káva a II. večera

"O vašu bezpečnú cestu domov sa postará IMPA Bratislava. Na dnešný plesový večer poskytla tri vozidlá ŠKODA, ktoré môžete využiť ako IMPA Taxi, samozrejme bezplatne".

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies