Termín: | 30.08.2014 |
Téma: | VARENIE a PEČENIE DOBRôT |
Miesto konania: | Slovenský Grob (SR - Bratislavský kraj) Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky |
Web: | www.gurmanskygrob.sk |
Cech husacinárov Slovenského Grobu - Deň otvorených dverí XIV. ročník
Všetky cesty vedú do Ríma, ale my vieme, že tie husie vedú k 100 – ročnej tradícii pečenia husí do Slovenského Grobu, kam za touto pochúťkou chodia dlhé roky gurmáni nielen zo Slovenska, ale aj z celého sveta. Do chrumkava upečené husi, lahodná pečienka a slávne grobské lokše sú pripravované podľa prastarých receptov. Udržanie tejto peknej tradície nás viedlo k založeniu Cechu husacinárov Slovenského Grobu.
Všetky prevádzky Cechu husacinárov pozývajú gurmánov a milovníkov dobrého jedla v sobotu 30.augusta 2014 v čase 11,00-21,00 do svojich reštaurácii na prezentáciu svojich priestorov a degustáciu tých najlepších husacích špecialit.
V obci bude bohatý kultúrny program.