Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

S trhom rastie chuť! Bratislava 2014

S trhom rastie chuť! Bratislava 2014
Termín: 15.02.2014
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bratislava (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.facebook.com/events/485622914879726/

Popis

S trhom rastie chuť! Bratislava 2014

TRH-PIAC-MARKT sa vracia i v novom roku!

Dňa 15.2.2014 od 10:00 do 15:00 hod. sa stretneme v Starej tržnici v Bratislave.
V ponuke nájdete opäť mix sezónnych potravinových produktov od farmárov a malovýrobcov z okolia Bratislavy, ako aj delikates z krajín vzdialenejších. Tešíme sa na vás!

Trh v Starej tržnici ponúka sezónne potraviny vyrobené a vypestované farmármi a malovýrobcami z okolia Bratislavy. Kúpiť si tu môžete sezónne ovocie a zeleninu, mäsové a mliečne výrobky, pečivo, cukrovinky a iné delikatesy, nápoje. Trh dopĺňa sprievodný program plný edukačných aj zábavných aktivít pre deti i dospelých. Stretnime sa spolu na TRHu v Starej tržnici!

A régi vásárcsarnok piaca szezonális élelmiszereket kínál Pozsony vonzáskörzetében élő kistermelőktől. Az idényzöldség és gyümölcs mellett hús-, és tejtermékek, pékáru, édességek, italok és más finomságok várják a látogatókat. A gyerekek és a felnőttek a piac idején a temérdek oktató- és szórakoztató programok közt is kedvükre válogathatnak. Találkozzunk a régi vásárcsarnok piacán!

Der Markt in "Stará tržnica" bietet saisonabhängige Lebensmittel an, die von Landwirten und Kleinproduzenten aus der Umbebung von Bratislava angebaut und hergestellt wurden. Hier können Sie saisonales Obst und Gemüse kaufen, sowie Fleisch und Milchprodukte. Auch Gebäck und Süßwaren sind neben vielen weiteren Delikatessen und Getränken im Angebot. Der Markt wird von einem Bildungs- und Unterhaltungsprogramm begleitet, der eine Fülle von Aktivitäten für Klein und Groß als Überraschung parat hat. Treffen wir uns doch am Markt in "Stará tržnica"!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies