Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Farmárske trhy Rača - každú sobotu až do neskorej jesene 2014

Farmárske trhy  Rača - každú sobotu až do neskorej jesene 2014
Termín: 12.04.2014 - 30.11.2014
Téma: JARMOKY, TRHY a HODY
Miesto konania: Bratislava - Rača (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.raca.sk

Popis

Farmárske trhy v Rači 2014

Farmárske trhy pred Nemeckým kultúrnym domom v Rači začínajú 12. apríla 2014.

Na chutné a najmä kvalitné produkty sa môžete tešiť už od soboty 12. apríla od 8.00 do 14.00 a každú nasledujúcu sobotu až do neskorej jesene na parkovisku pred Nemeckým kultúrnym domom.

Čo konkrétne si môžete kúpiť? „Sortiment sa bude líšiť. Napríklad počas prvých trhov v Rači máme potvrdených predajcov čerstvého sladkého a slaného pečiva, mäsových výrobkov, hydiny, syrov a mliečnych výrobkov, diviny, ovocia, zeleniny, maku, orechov, medu, remeselníckych výrobkov a samozrejme aj vinárov a predajcov čaju. Paleta sa ešte môže zmeniť, všetko sa nedá naplánovať úplne detailne. Závisieť bude aj na počasí, pretože mnohí naši farmári nie sú z bratislavského regiónu,“ vysvetlil Ivan Počinek z Farmárskych trhov s.r.o.

Trhy majú slúžiť ako predajné miesto pre poľnohospodárov, kde vďaka vylúčeniu sprostredkovateľa a rôznych medzičlánkov nakupuje spotrebiteľ za dostupnejšie ceny a predajca ponúka za preňho výhodnejšiu cenu. Počinek však upozorňuje, že aj napriek tomu naši farmári nemajú šancu vyrovnať sa konkurencií napríklad lacných zemiakov z Portugalska, kde ich poľnohospodári pestujú síce v omnoho väčších množstvách, ale na rôznych chemických bázach. „My zaručíme, že všetky predávané výrobky sú pestované, chované, nakladané, údené, alebo inak pripravené priamo našimi výrobcami. Z predaja vylúčime všetok nekvalitný tovar,“ uzavrel Vladimír Novotný, konateľ spoločnosti Farmárske trhy s.r.o.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies