Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Dni mesta Martin 2014

Dni mesta Martin 2014
Termín: 13.06.2014 - 15.06.2014
Téma: DNI OBCE a MESTA
Miesto konania: Martin (SR - Žilinský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.martin.sk

Popis

Dni mesta Martin 2014

Dni mesta Martin v roku 2014 štartujú už 13. júna. Novinkou tradičného podujatia bude gastronomický festival plný chutí a vôní.

Pre návštevníkov podujatia je pripravený bohatý kultúrny program, v ktorom si prídu na svoje všetky vekové kategórie.

V dňoch 13.6.2014 - 15.6.2014 sa uskutoční na Divadelnom námestí v Martine.

Pre návštevníkov podujatia je pripravený bohatý kultúrny program, v ktorom si prídu na svoje všetky vekové kategórie.

V rámci osláv nesúcich sa v duchu 20. výročia uzákonenia mesta Martin ako centra národnej kultúry Slovákov žijúcich doma i v zahraničí sa môžete tešiť na Martinský deň tanca, fotopasáž, divadelné predstavenie, jedinečné folklórne vystúpenia, koncerty známych interpretov a mnoho iných atraktívnych prekvapení.

Novinkou tohtoročných Dní mesta je Slovak Food Festival. Gastronomický festival má svoju 5 ročnú tradíciu v hlavnom meste Slovenska na Bratislavskom hrade a teší sa veľkému záujmu návštevníkov, aj vystavovateľov.

Vedenie mesta Martin sa preto rozhodlo s organizátormi najväčšieho open air food festivalu na Slovensku spolupracovať a prizvať ich zorganizovať podobné podujatie aj v Turci. Slovak Food Festival odštartuje v rámci Dní mesta Martin v piatok 13. júna a ukončený bude v nedeľu 15. júna. Martinčania sa môžu tešiť na ochutnávku podpecníkov, poplamúchov, chutného piva, či ponuku skvelých slovenských hotelov a ich gastronomickej ponuky. Ambíciou organizátorov Slovak Food Festialu je priniesť do Martina čo najširšiu ponuku regionálnej, ale i celoslovenskej gastronómie. Prvý ročník by mal preto byť odrazovým mostíkom pre budúce roky a zároveň by mal vytvoriť silnú platformu pre rozvoj turizmu v regióne Turca.

Dni mesta Martin 2014 sa neoplatí premeškať!

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies