Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Novomestský Pivný festival 2014 Nové Mesto nad Váhom - 2. ročník

Novomestský Pivný festival 2014 Nové Mesto nad Váhom  - 2. ročník
Termín: 22.08.2014 - 23.08.2014
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Nové Masto nad Váhom (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.doubleagency.sk

Popis

Novomestský Pivný festival Nové Mesto nad Váhom 2014 - 2. ročník

20 druhov pív.
Už o pár dní, v dňoch 22.8-23.8 / piatok a sobota /, sa uskutoční na Námestí Slobody v centre Nového Mesta nad Váhom ďalšie pokračovanie Novomestského pivného festivalu. Okrem skvelej hudby a zábavy sa môžete tešiť aj na zaujímavé a netradičné druhy pív. Tento rok, ako sme sľúbili ich bude viac, ako pred rokom. Celkovo až 20. Nech sa páči, tu je ich zoznam: Holba Šerák 11°, Kaltenecker Chopper IPA 15°, Kaltenecker Kras Lager 10°, Kaltenecker Kras Weizen 12°, KANEC svetlý ležiak, Kvasničák 13 % nefiltrované svetlé, Mikkeller Cream Ale-dánsky špeciál, PODLUŽAN svetlé pivo – médium, Staropramen -granát, Steiger hell 11%,Gambrinus-výčapna 10°, Svijanský Máz 11%, Bernard 10% - nefiltrované, Bernard 12% polotmavé, Hoegarden svetlé, Leffe bruin, Staropramen cool grep, Staropramen 10 %, Staropramen nealko, Pilsner Urquell.

Pripravte si chuťové bunky na „pivečká“, ale taktiež aj na tradičnú pivnú kuchyňu v ktorej nebudú chýbať rôzne pivné špeciality.


Pivné súťaže a detské atrakcie
Už tento piatok a sobotu sa uskutoční v poradí druhý pivný festival na Námestí Slobody v centre Nového Mesta nad Váhom. Akciu organizuje spoločnosť Double Agency v spolupráci s Novým Mestom nad Váhom. Okrem širokej ponuky pív na vás čakajú aj ďalšie prekvapenia. Pre všetkých, ktorí majú radi súťaže, budú pripravené zaujímavé vecné a spomienkové ceny. Súťaže budú jednoduché, zábavné a hlavne sa budú niesť v duchu, že nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa a zabaviť sa. Pitie piva na čas, pivné chytanie rýb, pretláčanie rukou, hod podpivníkmi na cieľ, držanie prázdneho sudu vo výške brady a mnohé ďalšie disciplíny spestria pivný festival počas piatku aj soboty.

Samozrejme, že sme nezabudli ani na najmenších. Pre vaše ratolesti bude k dispozícii maxi šmykľavka aj skákací hrad.

Nezabudnite !
Už tento piatok 22.8. od 15.00 začína váš obľúbený Novomestský pivný festival.

Tešíme sa na vašu účasť.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies