Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Nesvadské dni Nesvady 2014 - 11. výročie

Nesvadské dni Nesvady 2014 - 11. výročie
Termín: 12.09.2014 - 14.09.2014
Téma: DNI OBCE a MESTA
Miesto konania: Nesvady (SR - Nitriansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.nesvady.sk

Popis

Nesvadské dni 2014 - 11. výročie

Pozývame vás na jedenáste stretnutie nesvadčanov, ktoré sa uskutoční v dňoch 12.-14.9.2014.

Obec Nesvady ožije v tomto termíne rôznymi kultúrnymi, gurmánskymi, športovými podujatiami, ktoré sa budú niesť pod spoločnou hlavičkou Nesvadské dni. Príďte sa aj vy pozrieť a zabaviť.

Piatok je venovaný bežeckým súťažiam pre deti a ďalší program je ladený slávnostne a vyvrcholí slávnostným zasadnutím Obecného zastupiteľstva.

V sobotu sa rozbehnú na námestí v Nesvadoch trhy a hody, na ktorých nebude chýbať dobré jedlo a pitie. Na pravé poludnie začne súťaž vo varení guláša, ktorého výsledky sa dozvieme podvečer. Ako protiváha k hodovaniu bude kultúrny hudobný program a môžeme sa pozrieť aj na futbalový zápas starých pánov. A potom nás čaká ľudová veselica.

V nedeľu môžete po cirkevnej bohoslužbe opäť navštíviť v Nesvadoch trhy a hody a športové vyžitie je zaistené pri majstrovskom futbalovom a hádzanárskom zápase. Okrem spomínaných aktivít budú na námestí k dispozícii aj zábavné podujatia ako jazda na koníkoch, vzdušný zámok, maľovanie na tvár, stánok šikovných rúk a podobne. A neobíďte medzinárodnú výstavu v klube Csemadoku.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies