Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Rotenstein - rytiersky turnaj na koňoch - hrad Červený Kameň 2015

Rotenstein - rytiersky turnaj na koňoch - hrad Červený Kameň 2015
Termín: 30.05.2015 - 31.05.2015
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY
Miesto konania: Častá - hrad Červený Kameň (SR - Bratislavský kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.hradcervenykamen.sk
www.youtube.com/watch?v=_bplbCw2kSk
www.youtube.com/watch?v=-m1YXUlEWi0

Popis

Rotenstein - rytiersky turnaj na koňoch

Rotenstein: rytiersky turnaj na koňoch. To sú dva dni akcie, zábavy a poučenia. Bojové vystúpenia, veľkolepé bitky, súboje na meče i salvy z pušiek sa budú striedať s komornými šermiarsko - divadelnými predstaveniami.

Hrad Červený Kameň sa po dlhých storočiach stane centrom rytierskeho zápolenia na koňoch. Rytieri z viacerých kútov Európy sa stretnú 30. – 31. mája 2015 na veľkom hrade v Malých Karpatoch, aby si vydobyli slávu a uznanie tisícov divákov.

ROTENSTEIN je jedinečný a najväčší historický festival na Slovensku. Ide o jediný historický festival, ktorý svojím návštevníkom nielen prezentuje históriu našich predkov, ale umožňuje im aj stať sa súčasťou veľkolepého rytierskeho turnaja na koňoch.

V tomto roku sa môžu návštevníci tešiť na 3 stage naplnené nonstop programom. Dominantou budú rytierske turnaje na koňoch, doplnené živým šachom, turnajom peších rytierov, sokoliarmi, šermiarskymi, hudobnými, kaukliarskymi či tanečnými vystúpeniami. Nebudú chýbať ani worshopy, kde Vás naučíme bojovať vo formácii, tancovať, žonglovať a spoločne sa ponoríme do tajov rytierskeho turnaja očami historika.

Netradičný catering, dobové atrakcie, rytierske tábory, dobová tržnica, stredoveké remeslá a príjemná atmosféra s vôňou histórie, sú na festivale ROTENSTEIN už samozrejmosťou, ktorá nebude vo svojej vylepšenej verzii chýbať ani tento rok.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies