Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Bojnický letný slnovrat 2015

Bojnický letný slnovrat 2015
Termín: 19.06.2015 - 20.06.2015
Téma: SLÁVNOSTI a FESTIVALY | ĽUDOVÉ ZVYKY a TRADÍCIE
Miesto konania: Bojnice (SR - Trenčiansky kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: www.bojnice.sk

Popis

Bojnický letný slnovrat 2015

Oblastná organizácia cestovného ruchu Región HORNÁ NITRA – BOJNICE pripravuje veľké prezentačné podujatie Bojnický letný slnovrat. Bude sa konať 19. a 20. júna 2015 v centre mesta Bojnice.

Na piatok od 18.00 do 23.00 je pripravený program plný hudby a tanca v znamení blížiaceho saletného slnovratu. Jedným z vrcholov programu bude zapaľovanie ohňov o 21.00 h.

V sobotu 20.6.2015 od 11.00 do 23.00 celé námestie ožije. V kultúrnom programe sa predstavia skupiny folkórne, moderné, hudobné, spevácke, tanečné – to najlepšie, čo doma máme. V stánkoch na námestí sa návštevníkom predstaví ponuka cestovného ruchu – hlavné atraktivity, zariadenia a podujatia turistickej destinácie HORNÁ NITRA – BOJNICE. Lipovú alej naplnia vôňami regionálne gastronomické špeciality a oči potešia krásne výrobky ľudových remeselníkov.

Na pobavenie malých i veľkých poduajtie doplnia maskoty, „živé“ sochy, golfový trenažér a ďalšie animácie.

Podujatie pripravujú členské mestá a obce: Bojnice, Prievidza, Kľačno, Koš, Lehota pod Vtáčnikom, Nitrianske Rudno, Opatovce nad Nitrou, Sebedražie, Šútovce, členské podnikateľské subjekty a partneri ako Slovenská agentúra pre cestovný ruch a Klub podnikateľov Mesta Bojnice.

K letnej turistickej sezóne OOCR RHNB pripravuje aj nové propagačné materiály, a to brožúru Pohostinná Horná Nitra a mapu cyklotrás nášho regiónu.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies