Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Folklorfest.sk : podujatia na voľný čas
Tipy na víkend

Košice Gurmán Fest 2015 - 6. ročník

Košice Gurmán Fest 2015 - 6. ročník
Termín: 12.06.2015 - 14.06.2015
Téma: VARENIE a PEČENIE DOBRôT
Miesto konania: Košice (SR - Košický kraj)
Ubytovanie · Počasie · Cestovné poriadky
Web: visitkosice.eu

Popis

Košice Gurmán Fest 2015 - 6. ročník

V dňoch 12. - 14. JÚN 2015 / MESTSKÝ PARK / 6. ročník gastronomického podujatia roka na Východnom Slovensku!

Mestský park v Košiciach sa opäť premení na zelený ostrov plný gastronomických zážitkov. Košice Gurmán Fest už po šiesty raz pozýva Vás a Vašich priateľov stráviť čas v atraktívnom prostredí v centre mesta a vychutnať si skvelé jedlo, rozmanité vína, či relaxovať pri jazzovom koncerte.

Vyberte si z pestrej ponuky tých najlepších košických reštaurácií, ochutnajte regionálne a lokálne produkty, či nováčika festivalu – vychýrenú maďarskú reštauráciu Anyukám Mondta, ktorá prijala pozvanie na Košice Gurmán Fest po prvýkrát. O svoje kulinárske umenie sa príde podeliť aj prvotriedny kuchár reštaurácií ocenených Michelinovými hviezdami Gabriel Kocák, či sympatický Marcel Ihnačák.

Čaká Vás viac ako 40 vystavovateľov, 7 jazzových koncertov, 3 majstrovské live cooking shows, 1 súťaž vo filetovaní lososov, detská zóna s jedinečným vláčikom a živým poníkom a mnoho nielen kulinárskych zážitkov. Novinkou bude hudobný altánok, kde sa počas festivalu predstavia zaujímaví hostia: Jazzabell, AMC Trio, Edo Klena, Štefan Šanta a Sisterhood of Klangpedal.

Detaily a ďalšie informácie sa priebežne aktualizujú, preto zostaňte naladení aj na Facebookovej stránke Košice Gurmán Fest!

Otváracie hodiny festivalu
• Piatok - sobota od 12.00 do 22.00 / nedeľa 11.00 - 20.00

Vstupné
• 1 dňová vstupenka: dospelý 2,5,- € / dieťa 6 - 15 rokov, dôchodca a ZŤP 1,5,- € / dieťa do 6 rokov v sprievode rodiča ZDARMA!
• Festivalová permanentka - tri festivalové dni za cenu dvoch!: dospelý 5,- € / dieťa 6 - 15 rokov, dôchodca a ZŤP 3,- € / dieťa do 6 rokov v sprievode rodiča ZDARMA!

Vstup na Košice Gurmán Fest bude možný od Kunsthalle (zo Štefánikovej ulice) a od Jakabovho paláca (z Mlynskej ulice). Ostatné vstupy do parku budú uzatvorené.

Festivalové platidlo
Tak ako počas predošlých ročníkov aj tentoraz budú platidlom na festivale „gurmány“. Návštevníci si ich budú môcť zakúpiť v Gurmánbankách rozmiestnených v areáli parku.

Zapojte sa do súťaže o hodnotné ceny!
Stačí ak vyplníte ústrižok z Vašej vstupenky so svojimi kontaktnými údajmi a vhodíte ho do žrebovacej urny pri hlavnom pódiu. Žrebovanie prebehne počas všetkých festivalových dní o 19.00 na Hlavnom pódiu. Výhercu hlavnej ceny oznámime v nedeľu – kedy prebehne žrebovanie spomedzi všetkých zapojených účastníkov súťaže!

Hodnotenie reštaurácií
Počas festivalu bude prebiehať každý večer hodnotenie Najobľúbenejšej festivalovej reštaurácie dňa a Najobľúbenejšieho predajcu nápojov dňa. Na záver festivalu bude odbornou porotou vybratý Top vystavovateľ Košice Gurmán fest 2015, ktorý svojou celkovou prezentáciou oslovil najviac návštevníkov.

Copyright © 2011 – 2024 | Folklorfest.sk | Vlastník práv doc. Ján Styk - Institut | Všetky práva vyhradené
Údaje o prevádzkovateľovi | Obchodné podmienky | Manuál a pokyny | Nastavenia cookies